JW Anderson og Uniqlo skal samarbejde igen

A$AP Mob er nye frontfigurer i Calvin Kleins #mycalvins kampagne

Det kan godt være, at jeg er en lille smule forblændet. Men i min optik, gør Calvin Klein alting rigtigt lige nu. Ansættelsen af Raf Simons har være en genistreg, der virkelig har givet mærket en revitalisering af dimensioner, hvilket blev manifesteret, da Raf Simons vandt titlen som årets designer ved British Fashion Council Fashion Awards igår.

calvin-klein-underwearjeans-mycalvins-adv-campaign-asap-mob_ph_willy-va-1

Og nu er Calvin Klein klar med en ny kampagne i #mycalvins-regiet, som jeg heller ikke kan få armene ned over. CK er nemlig teamet op med hele A$AP Mob slænget med undtagelse af A$AP Bari. Sammen giver de den op for dobbelt denim og den ikoniske undertøjslinje. Kampagnen kredser omkring temaet “musical family”, hvorfor Solange tidligere på måneden skød kampagnen igang – den vil i øvrigt folde sig endnu mere ud over de næste uger/måneder.

Frontfiguren i A$AP Mob, A$AP Rocky, har længe erklæret sin kærlighed til Raf Simons, så derfor giver den nye kampagne også helt vildt god mening. Den er med andre ord troværdig og cooooooozy!

Jeg får faktisk vildt meget lyst til at hoppe i den canadiske tuxedo og den moderne version af cowboystøvlen, der hurtigt er blevet en væsentlig del af CKs nye design DNA. Har du det også sådan?

Tjek også den her ud: CALVIN KLEIN OG RAF SIMONS IMPONEREDE IGEN – SE MINE 8 FAVORITLOOKS FRA SS18 SHOWET

calvin-klein-underwearjeans-mycalvins-adv-campaign-asap-mob_ph_willy-vacalvin-klein-underwearjeans-mycalvins-adv-campaign-asap-mob_ph_willy-va-2

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JW Anderson og Uniqlo skal samarbejde igen