A$AP Mob er nye frontfigurer i Calvin Kleins #mycalvins kampagne

Kom til lagersalg hos nogle af landets spirende herrebrands

Der sker mange spændende ting på den danske modescene lige nu, og én af dem er, at en række unge, spirende herrebrands for alvor er begyndt at markere sig. Tre af de brands er Heliot Emil, Nosomnia og Tobias Birk Nielsen, og de har valgt at slå pjalterne sammen om et lagersalg, der løber af stablen fredag og lørdag i denne uge. De unge herrebrands akkompagneres i øvrigt af en af mine favoritdesignere til kvinder, Freya Dalsjø.

Der vil altså være rig mulighed for at få fingrene i nogle pieces fra nogle af landet mest spændende brands – og de lover 50-90 procent. Not bad. 

Foto: Fabien Montique

Foto: Fabien Montique

Faktisk har jeg over det seneste år interviewet både Nosomnia, Heliot Emil og Tobias Birk Nielsen til Soundvenue i forbindelse med hold øje med-serien. Interviewet med Nosomnia er tilgængeligt i et tidligere magasin, mens mit interview med Tobias Birk Nielsen kan læses her. Det skal du helt sikkert tjekke ud.

Mit interview med Heliot Emil kommer du til at kunne finde i det nye Soundvenue Magazine, der lander inden længe. Her snakker vi blandt andet om deres ryk til New York, den kendiskærlighed, de har fået fra rappere som Migos og Kendrick Lamar, ligesom vi også snakker om deres første show under modeugen i København i sommer.

Men ja, indtil magasinet lander i kioskerne, kan du altså hoppe forbi lagersalget i weekenden, så du kan ekvipere dig i nogle af fremtidens helt store designhåb.

Du kan læse mere om eventen på Facebook.

Hvor: Julius Bloms Gade 4, kld. th., Nørrebro
Hvornår: Fredag 10-18, Lørdag 10-16.

24824417_10154960711227385_2109500508_n

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A$AP Mob er nye frontfigurer i Calvin Kleins #mycalvins kampagne