Kom til lagersalg hos nogle af landets spirende herrebrands

Tingen, jeg ikke kan leve uden

Sponsoreret af Acer

pre

De fleste, der kender mig, eller som følger med på bloggen, vil nok beskrive mig som lidt af en materialist. Men ja, sådan er det vel, når man gennem mere end fem år har arbejdet med modejournalistik og modeblogging, og dermed også har valgt at hengive sig til det foranderlige modesystem. Jakkesæt i alle tænkelige nuancer og mønstre, smukke patinerede vintageure og en kærlighedsromance til luksussneakers, er bare nogle af de materialistiske svagheder – måske endda afhængigheder – som jeg ”lider” af.

Men i forbindelse med en ny kampagne, og i anledning af, at Acer har præsenteret og lanceret en fræk hybrid mellem en laptop og en tablet, Acer Switch 5, kom jeg til at tænke på, hvad der i virkeligheden er tingen, som jeg ikke kan leve uden – hvis jeg altså skal fremhæve én. Og her er det hverken suits, ure eller sneakers, der tager titlen. Nope, derimod går den ærefulde titel til min laptop.

Gennem en årrække har jeg som nævnt blandt andet freelancet som modeskribent hos Soundvenue og Euroman, drevet min egen virksomhed, AN IVY, samt blogget her på Preppy Beast. Og mine respektive virker i modefeltet har medført, at jeg ALDRIG (!) nogensinde kunne drømme om at drage afsted hjemmefra uden min laptop under armen.

img_0395

Bevares, jeg ved godt, at det lyder en anelse cray cray, men som freelancer har jeg erfaret, at man altid skal kunne gribe en opgave. Det samme gør sig gældende i relation til bloggen, hvor jeg altid bestræber mig på at være hurtig på tasterne med de seneste og mest relevante modenyheder, mens min position i AN IVY har betydet, at jeg altid skal have muligheden for at sætte mig foran skærmen og arbejde.

Så ja, jeg har været vant til altid at have min laptop, men faktisk også min tablet med mig, for at have alle de bedste forudsætninger for at besvare mails, researche og producere content – uanset hvor jeg har befundet mig.

switch-5_01

Og lad mig i den forbindelse vende tilbage til kampagnens omdrejningspunkt og Acers seneste skud på stammen, Acer Switch 5. For her har tech-foretagendet med rødder tilbage til 1976 begået en MEGET hæderlig sag til laptop-afhængige typer som mig, der ofte er på farten og altid har den med under armen. Ja, jeg fristes faktisk til at sige, at Switch 5-modellen er noget nær det ideelle arbejdsredskab. Og jeg er ikke alene om at kaste rosende ord efter den.

I forbindelse med lanceringen af den nye hybrid, er Acer teamet op med den britiske livsstilsblogger Carl, der giver sit besyv på computeren. Videoen indkapsler på bedste vis, hvordan Switch 5 fungerer, og til Carls anbefalinger af Acers Switch 5 i videoen, kan jeg kun tilføje; True Dat! 

Dét, der i særdeleshed gør den nye model fra Acer relevant, er dens funktion som en hybrid mellem en laptop og en tablet. 2-i-1 løsningen gør alene modellen interessant, når den giver det bedste fra de to verdener med ydelsen fra en laptop og mobiliteten og letheden fra en tablet. Og så fejler det æstetiske bestemt heller ikke noget, ligesom den også er let.

Acer Switch 5 er med andre ord ideel til at browse, skabe content og en række af alverdens andre gøremål, når man er på farten. What’s not to like?

Du kan tjekke den nye Acer Switch 5 ud her.

Tjek også den her ud:KOM TIL LAGERSALG HOS NOGLE AF LANDETS SPIRENDE HERREBRANDS

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom til lagersalg hos nogle af landets spirende herrebrands