Soulland x Nike SB kollektionen er landet - og den er stærk!

Det har jeg lavet #1

Været til MUF10’s kollektionslancering i Birger Christensen

Det føles næsten som om, at Muf10 har været med i modegamet i lang tid efterhånden. Men ikke desto mindre var det mærkets første reelle kollektion, der blev lanceret, da Muf10 indtog Birger Christensen i torsdags. Jeg var inviteret med.

Der hersker ingen tvivl om, at Muf10 deler vandene, men på sin helt egen og meget imponerende facon har manden bag, Reza Etamadi, formået at banke en hype op som mange andre tøjmærker kun kan drømme om – og det er selvom Muf10 ikke før nu har lanceret en kollektion. Men det skete altså i torsdags, hvor kollektionen blev sat til salg i Birger Christensen i Kbh, Dr. Adams, men også blandt andet i Harvey Nicholas i London. Det er sejt gået!

img_0379

Der var øl, burgere og DJ, mens selve kollektionen, der består af 12 styles, og som sværger til de prints, der har været med til at manifestere Muf10 som brand, blev kurateret rundt omkring i butikken. Nu bliver det enormt spændende at følge med i, hvordan det kommer til at gå Muf10 fremadrettet.

Du kan blandt andet købe kollektionen hos Dr. Adams.


Rejst til Stockholm, hvor Zacapa bød på middag og drinks med nærvær og fokus på nuet

Sidste onsdag havde jeg en ret unik oplevelse i Stockholm. Midt på dagen fløj jeg til den herlige svenske by, hvor jeg sammen med en lille dansk delegation var inviteret til eksklusiv middag af Zacapa på pop-up restauranten Nuet. Formålet var at nyde en middag, der skulle sætte fokus på det, som et godt måltid helst skal indebære.

Sammen med en af Sveriges bedste kokke, en mindfulness-ekspert, en dansk verdensklasse violinist og to af verdens bedste bartendere, var omdrejningspunktet innovative retter, velafstemte cocktails, dialog og nærvær (det betød blandt andet, at mobilen blev lagt væk før middagen gik igang!).

Vi fik serveret 3 velsmagende retter, som var akkompagneret af drinks i verdensklasse begået af den svenske bartender Josephine Sondlo, som for nylig blev kåret som Nordens bedste bartender og den danske bartender Jonas Brandenborg Andersen, der sidste år vandt titlen som Nordens bedste bartender.

img_0344

»Målet med Nuet er at hjælpe gæsterne med at være tilstede, så de nyder mad, drikke og samtale 100%. Vi mener, at veltilberedt mad og drikke smager bedst i selskab med andre, og at middagen er et vigtigt redskab, når vi skal pleje vores relationer. Undersøgelsen peger på, at vi er meget distraherede, når vi spiser sammen med andre. Derfor vil vi gerne udfordre gæsterne til at fordybe sig i samtalen om den mad og de drikkevarer, de oplever på tallerkenen og i glasset foran dem«, fortæller Maria Vegeberg Gram, Senior Luxury & Scotch C&E Manager hos Diageo Reserve.

Du kan selv opleve pop-up restauranten Nuet på Gemyse i København 18/1, hvor du kan booke billetter her til et to timers sansebombardement med gourmetmad og cocktails i verdensklasse. Det kan varmt anbefales.

_z6a3380


Brugt en dag med Nikolaj Stokholm 

Han er utvivlsomt en af Danmarks sjoveste mænd og lige nu er han på turne med sit succesfulde one man show “Mit liv som Nikolaj Stokholm”.

I AN IVY-regi har vi før lavet en editorial med den slipseelskende komiker, og det gjorde vi igen i tirsdags forud for hans show på Bremen i København, som vi i øvrigt selv overværede senere på aftenen. Jeg glæder mig til at vise resultatet af det fremragende photoshoot fra Bremens historiske backstagelokaler, men indtil da, kan jeg kun anbefale dig at booke billet til Nikolaj Stokholms sjov. Det er GENIALT.

Der er stadig enkelte billetter til salg her.

img_0377img_0376


Været til herreaften med Bulleit og Henri, som har begået et stærk julegaveidé 

Der var dømt herreaften, da jeg forleden slog et smut forbi Henri. Anledningen; Amerikanske Bulleit Bourbon whisky har slået sig sammen med en af Københavns mest tjekkede, små barberforretninger, og lancerer et grooming kit til den moderne, whiskyelskende mand.

Kittet består af en skægolie fra Ya-Sin, saks, trækam, håndklæde og lommelærke fra Bulleit. Ja, så kan jeg kun drømme om at kunne gro et skæg. Det kan shoppes her.

img_0265


Kigget på julebordene i Royal Copenhagen

Som en fast December-tradition, kan jeg kun anbefale at tage et smut forbi Royal Copenhagens flagskibsbutik i København og se julebordene. I år har Royal Copenhagen inviteret seks profiler fra Den Kongelige Ballet til at fortælle en historie gennem deres julebordsdekorationer.

Jeg er i særdeleshed vild med Kristoffer Sakurais flotte tone i tone bord, der symboliserer et møde mellem to kulturer, samt Femke Mølbach Slots bud, der giver de helt rigtige jazzede Frank Sinatra vibes.

img_0304 img_0307

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Soulland x Nike SB kollektionen er landet - og den er stærk!