Det har jeg lavet #1

Er Balenciagas nye kampagne gal eller genial?

Haha.

Ja, “haha” var den første tanke, der strejfede mig, da jeg faldt over Balenciagas kampagne for SS18-kollektionen, som netop er blevet sluppet løs på Instagram. Men så allligevel, kunne man forvente andet fra det ikoniske franske modehus, der virkelig har gennemgået en revitalisering siden Demna Gvasalia kom til som kreativ designstyrmand?

Den nye kampagne er gennemsyret af anti-fashion statements, præcis som det var tilfældet, da kollektionen blev vist frem under Paris Fashion Week i sommer, hvor showet løb af stablen i en skov(!) og hvor de normale modeller var udskiftet med “almindelige” familiefædre, der indtog catwalken sammen med børn.

screen-shot-2017-12-13-at-11-57-11-816x1024

Og nu kollektionens lookbook altså landet. Temaet minder mest af alt om et opstillet familiefoto fra 80’erne, hvor tøjet er oversize og faktisk ligner noget, der kommer direkte fra genbrugsbutikken. Det gør det dog ikke. Tværtimod. Det er iscenesættelse af den nye kollektion fra verdens mest populære mærke på nuværende tidspunkt.

Nu er spørgsmålet vel bare: Er det her galt eller genial? Jeg er splittet. Galt fra et æstetisk perspektiv. Genialt fra et kulturelt perspektiv.

Tjek også den her ud: BALENCIAGAS SPEED TRAINER KOMMER I NYE COLORWAYS

screen-shot-2017-12-13-at-16-52-13 screen-shot-2017-12-13-at-16-51-31  screen-shot-2017-12-13-at-11-57-25-817x1024

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det har jeg lavet #1