Er Balenciagas nye kampagne gal eller genial?

Bliver det her forårets mest hypede sneaker?

Man kan selvfølgelig aldrig tale om, at de store, luksuriøse modehuse ikke er aktuelle i modebilledet. Alligevel hersker der ingen tvivl om, at huse som Gucci, Saint Laurent, Balenciaga, Louis Vuitton, Prada og mange flere er endnu mere aktuelle i et bredt modeperspektiv, end de har været meget længe.

esq-prada-sneakers-001-1513178155

Og netop derfor tror jeg også, at forårets mest hypede sneaker igen kommer til at have et luksushus som afsender. Balenciaga har gennem de sidste sæsoner siddet urokkeligt og solidt på den trone med Triple S og Speed Trainer-modellen, men i foråret og sommeren 2018, har jeg en lille fidus til, at det bliver Prada, der råder over den mest hypede sneaker.

Personligt er Prada VOKSET meget på mig de sidste par sæsoner, hvilket både er et resultat af populariteten, men også nogle særdeles fremragende kollektioner. Og nu har det italienske modehus sendt en sneaker ud, der kan erhverves online og eksempelvis i Prada-butikken i København (til kvinder landede modellen allerede i august i år).

esq-prada-sneakers-002-1513180007

Pradas SS18-kollektion er en hyldest til tegneserier, hvilket også afspejles i sneakeren, Cloudbust, som jeg altså tror kommer til at eje 2018.

De grimme, chunky og futuristiske sneakers har efterhånden præget modebilledet i lang tid, og sådanne adjektiver kan man velsagtens sætte på Cloudbust-modellen, der er landet i fire forskellige colorways til mænd. Og nej, de er ikke kun forbeholdt gutter med hang til streetwear. Se eksempelvis, hvordan matchesfashion har stylet dem med jakkesæt nedenunder.

1207662_3

Jeg føler dem meget! Men ja, prisen er, som på alle designersneakers, skyhøj. Du må slippe i omegnen af 4.400 kroner, hvis du skal have fingrene i den sneaker, der måske bliver sæsonens mest hypede. Prada Cloudbust kan købes på Matchesfashion og Prada.

Tjek også den her ud: PRADAS SS18-KOLLEKTION ER EN STOR TEGNESERIE

1207663_3 1207661_3

skaermbillede-2017-12-17-kl-14-58-54 skaermbillede-2017-12-17-kl-14-58-32 skaermbillede-2017-12-17-kl-14-57-57

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er Balenciagas nye kampagne gal eller genial?