Bliver det her forårets mest hypede sneaker?

Tre essentials fra B&O Play, AN IVY og MR Porter

Earbuds er en gave fra B&O

Jeg iscenesætter i dagens anledning tre af mine absolutte essentials på nuværende tidspunkt. Settingen er et flot marmorbord.

Vi starter med mine nye earbuddies fra B&O Play, der efter lidt tilvænning nu følger mig i tykt og tyndt. Modellen hedder E8. Den er både trådløs og æstetisk attraktiv (som det i øvrigt altid er med B&O Play produkter). Og som ekstra bonus kommer modellen med et opladningsetui i læder, der både er flot, men som også gør det mulig at lade høretelefonerne op på farten.

Næste element er slipset fra mit eget slipseforetagende, AN IVY. Sæson efter sæson designer vi adskillige styles, hvilket gør, at favoritterne konstant skifter. Lige nu er det The Smart Oneder er min favorit. Og det er utvivlsomt slipset, jeg kommer til at rocke i juledagene.

Slutteligt har vi MR Porter Paperback, der i det vanelige og gennemførte univers, guider manden til et stilfuldt liv. Bogen sælges lige nu i en limiteret og eksklusiv udgave i samarbejde med Smythson hos MR Porter selv.

Høretelefoner: Beoplay E8 // Slips: AN IVY // Bog: MR Porter

unnamed-23

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bliver det her forårets mest hypede sneaker?