11 svedige items, du allerede kan shoppe på udsalg

De seks bedste julesweatre til en stilfuld juleaften

Hvad skal du have på juleaften? Jeg forbinder julen med den klassiske julesweater. Du ved, dem som de altid har på i de ikoniske julefilm. Og lad mig i den forbindelse slå én ting fast: Når jeg refererer til julesweateren, er der ikke tale om den slags, der prydes med rensdyr, snemænd og julemænd. Tværtimod. Jeg taler om de stormønstrede striktrøjer, der faktisk også har aktualitet, når julen er passé.

Jeg kan vist roligt tilskrive Prada en del af æren for, at jeg selv er kommet på tankerne om at bære en julesweater igen, for Miuccia Prada har gjort de stormønstrede striktrøjer cooler-than-cool igen. Derfor vil jeg glædeligt iklæde mig en stormønstret (jule)sweater på søndag, når jeg skal fejre juleaften med familien.

Har du fået samme tanker som mig, kan du finde inspiration til 6 fede, stormønstre julesweatre her. Og ligesom mig, drømmer du sikkert om den fra Prada. Men det må nok blive ved drømmen for de fleste af os. Men så er det heldigvis godt, at man kan finde en god julesweater i alle priskategorier. Jeg har for eksempel klikket sagen fra J.Crew hjem (krydser fingre for at den når til DK i dag 🙂

1. Mr P. // 2. Prada  // 3. Burberry // 4. J.Crew // 5. River Island // 6. Zara

sweater

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

11 svedige items, du allerede kan shoppe på udsalg