Mit "vildeste" køb i 2017

Glædelig jul!

Først og fremmest skal der lyde et (forsinket) glædelig jul fra undertegnende. Jeg håber, at I har nydt julen ligeså meget som jeg har. Min egen jul løb af stablen i en hytte langt, langt ude på landet. Skønt! Men ja, det havde sgu været en kende mere idyllisk og juleagtigt, hvis temperaturene havde været under frysepunktet og de store omkringliggende arealer havde været snebeklædte. Trods manglen på anstændigt julevejr, havde jeg et par herlige dage.

På gavefronten var jeg blandt andet så heldig at blive overrasket med et par sneakers fra samarbejdet mellem JW Anderson og Convers (se dem nendenunder). Dem kan du faktisk stadig shoppe her.

img_0730

Jakkesæt: Samsøe Samøe // Strik: Bruuns Bazaar (køb lign. fra Prada) // Skjorte: JW Anderson // Sko: Eytys

Et par dage op til jul, havde jeg også preachet om julesweateren, som jeg faktisk også havde planlagt at have på. Men ak. Jeg er tryllebundet af Prada-looket for tiden – omend jeg ikke havde noget som helst Prada på juleaften. Referencerne var dog tilstede, for haqcuard striktrøjen har fyldt meget hos Prada i AW17-kollektionen, og jeg synes, at denne halvgamle sag fra Bruun Bazaar kommer meget tæt på Prada-looket.

Tjek også den her ud: Mit “vildeste” køb i 2017

img_0719img_0740

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit "vildeste" køb i 2017