Top 6: Årets bedste sneakers (og sko)

Kan Gosha Rubchinskiy fastholde hypen? Lancerer ny kollektion på lørdag med Burberry collab

Indrømmet. Jeg har faktisk ikke den helt store tro på, at den russiske succesdesigner kan fastholde sit momentum ret meget længere. Jeg ved ikke, hvorfor jeg er begyndt at være lidt skeptisk i forhold til hele den her postsovjetiske og anti-æstetiske designbølge, der er skyllet ind over det internationale modelandskab de senere år. Men ja, jeg har i hvert fald personligt mistet lidt for den og udtrykket i sig selv.

1222176

Ikke desto mindre lander Gosha Rubchinskiys nye kollektion hos Dover Street Market på lørdag den 6 januar, hvorefter den vil blive sluppet løs i en bredere international skala ugen efter (I DK er det normalt hos Wood Wood, Dr. Adams, Mads Nørgaard og Soulland). Og jeg glæder mig helt vildt til at se, hvorvidt der stadig vil danne sig køer fyldt med kids foran butikkerne. Har Gosha mon stadig sin eksistensberettigelse? Eller i hvert fald evnen til at skabe hype?

Spørgsmålet vil stå ubesvaret hen lidt endnu. Men når det er sagt, er der særligt én ting ved netop den nye kollektion, som jeg glæder mig til: Samarbejdet med Burberry! For selv om kollektionen for anden sæson i træk i særdeleshed præges af designsamarbejdet med adidas, der blev stablet på benene i forbindelse med VM i Rusland til sommer, tror jeg, at Burberry-samarbejdet kan være det, der opretholder Goshas aktualitet og hype lidt endnu.

Tjek også den her ud: GOSHA RUBCHINSKIY VAR LIDT FOR FORUDSIGELIG MED SIN SS18 KOLLEKTION – MEN TRAK DEN HJEM MED NYT BURBERRY COLLAB

gosha-rubchinskiy-spring-summer-2018-lookbook-71222188 1222185  1222184 gosha-rubchinskiy-spring-summer-2018-lookbook-8-1 gosha-rubchinskiy-spring-summer-2018-lookbook-2 gosha-rubchinskiy-spring-summer-2018-lookbook-9-1 gosha-rubchinskiy-spring-summer-2018-lookbook-5 gosha-rubchinskiy-spring-summer-2018-lookbook-4 gosha-rubchinskiy-spring-summer-2018-lookbook-3 gosha-rubchinskiy-spring-summer-2018-lookbook-6 gosha-rubchinskiy-spring-summer-2018-lookbook-1

1 kommentar

  • Hi to every body, it’s my first pay a visit oof this website; this
    blog includes remarkable aand truly fine information in favor of visitors.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Top 6: Årets bedste sneakers (og sko)