11 skjorter på udsalg

Må man mikse denim jakke og jeans? Ja tak, siger Dior

STYLING. Et af de absolut største fails man kan risikere at begå, når man klæder sig på, er at mikse denim jakke og jeans. Hvem husker ikke det ikoniske billede af Justin Timberlake og Britney Spears? Det er i hvert fald et billede, der står indprentet på min nethinde som et skrækeksemplar på, hvor galt det kan gå med den famøse double denim.

dior-denim-spring-2018-03

Ikke desto mindre manifesterer Dior med ny kampagne, at man ikke nødvendigvis behøver holde sig væk fra den farlige kombination – også selvom det gik grueligt galt for de to kendisser tilbage i 00’erne.

Ved designroret hos Dior sidder Kris Van Assche. En ganske undervurderet designer, hvis du spørger mig. Men samtidig også en designer, der hovedsagligt har hang til skarptskårene suits i mørke, monokrone sammensætninger. Men i den nye forårskampagne, er det altså denim, der er omdrejningspunktet.

Der er stadig – i bedste Dior stil – noget suit-agtigt over hele looket, når double denim er stylet med slips og skjorte. Og det er rent faktisk netop den overraskende kombi, der virkelig fungerer. Men ja, det kræver selvfølgelig, at der er helt styr på blandt andet pasformerne.

Med denne kampagne in mente, kan jeg vist også godt melde mig under fanerne nu og sige: “Ja, man må gerne mikse denim jakke og jeans”.

Læs også: Luksuriøs selvedge denim fra Royal Denim Division

 

dior-denim-spring-2018-09 dior-denim-spring-2018-08 dior-denim-spring-2018-07 dior-denim-spring-2018-06 dior-denim-spring-2018-05 dior-denim-spring-2018-04  dior-denim-spring-2018-01

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

11 skjorter på udsalg