Må man mikse denim jakke og jeans? Ja tak, siger Dior

Her er ugens bedste sneaker-nyheder

Uge efter uge flyder nettet med stærke nyheder om sneaker-releases, der kan få enhver sneakerfan i ekstase. Denne uge er bestemt ingen undtagelse. Wood Wood har blandt andet teaset en ny løbeinspireret silhuet forud for Københavnerbrandets show under modeugen i London. Også Tyler, The Creator har været på banen og løftet sløret for en ny colorway, som virkelig er dope! Og ja, så har flere førende modehuse også givet deres bud på sneakermoden anno 2018, mens Nike endnu engang slår et slag får trail-modellerne, der straks leder tankerne mod de store vandreture.

Se hele listen over bedste sneaker-nyheder hos Soundvenue

tyler-the-creator-new-golf-le-fleur-converse-colorway-1

Tyler, The Creator og Converse er snart klar med nye godter

Hos Soundvenue publiceres hver uge en artikel om ugens bedste sneaker-nyheder – et fremragende format i øvrigt, hvor du hurtigt og nemt kan få et overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways. I denne uge er det faktisk mig, der har kreeret nyhederne. Så ja, jeg vil på det kraftigste anbefale, at du klikker forbi Soundvenue, hvor du kan se hele listen.

Tjek alle ugens bedste sneaker-nyheder ud hos Soundvenue nu.

nike-air-humara-17-premium-2018-release-4-2

Nike satser på Trail-modellerne med flere Humara

Tjek også den her ud: Top 6: Årets bedste sneakers (og sko)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Må man mikse denim jakke og jeans? Ja tak, siger Dior