Mix og match: Sporty og teknisk møder formelt

3 tendenser i 2018, du skal kende

Med et nyt kalenderår følger naturligvis også en række nye tendenser, du bør skrive dig bag øret. Men rent faktisk er der en del tendenser i herregarderoben fra 2017, der fortsætter succesfuldt ind i 2018. Jeg har samlet tre af de vigtigste tendenser.

untitled-2

BRUG RULLEKRAVEN TIL LAG PÅ LAG

Takket være blandt andet Raf Simons’ første kollektioner for Calvin Klein, er jeg (og resten af modeverdenen) blevet kæmpe tilhængere af at bruge rullekraven som lag-på-lag. Smid den under din skjorte eller polo og skab en powerfull, men også subtil detalje. Og ja, du må gerne udfordre med en rullekrave, der har lidt mere farve end normalt.

CROSS BODY TASKEN

Du har set den i en del sæsoner efterhånden. Men 2018 bliver for alvor året, hvor den lille cross-body taske til mænd manifesterer sig.

Et lille tip: Invester i en luksusversion, hvis du for alvor ønsker at integrere den i en hverdagskontekst uden at ligne alle de andre. Et godt sted at starte kan eventuelt være med en nylon version fra Prada eller en læderversion fra Louis Vuitton. Og nej, bare fordi de kommer fra luksushusene, behøver du ikke tage et kæmpe banklån. Vestiaire Collective har for eksempel en masse vintageudgaver, der kan købes hjem til meget fornuftige priser.

skaermbillede-2018-01-08-kl-20-26-36

DE CHUNKY SNEAKERS

Hvis ikke du allerede har erkendt det, er det vist på tide. Du SKAL have et par chunky sneakers i din garderobe i 2018. Gennem flere sæsoner har Raf Simons, Balenciaga, Gucci, Prada, men også en række mere tilgængelige mærker som Eytys, Nike og Garment Project alle givet deres bud på en sneaker i en overdimensioneret silhuet. Jeg tror, at Prada kommer til at lave årets mest populære.

skaermbillede-2018-01-08-kl-20-40-58

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mix og match: Sporty og teknisk møder formelt