Her er ugens bedste sneaker-nyheder

Mix og match: Sporty og teknisk møder formelt

Selvom tendensen efterhånden har domineret modescenen i en del sæsoner, er jeg langt fra færdig med at integrere det sporty og tekniske i min hverdagsgarderobe. Det seneste eksempel på min hang til at udfordre konventionerne og kombinere dele af jakkesættet med det sporty, er dette look. Et look, hvor elementerne umiddelbart står i skarp kontrast til hinanden, men alligevel nemt kan styles sammen. Jep, Coach-jakke i satin møder penny loafers og jakkesætsbukser.

img_0589

Coach-jakken, der er dette looks kantede item, har måske haft endnu mere kronede dage rent tendensmæssigt, end hvad tilfældet er pt. Ikke desto mindre er jeg stadig stor tilhænger af den. Både som yderste lag (som på billedet) med en t-shirt, en skjorte eller en rullekrave under, men også som et lag under eksempelvis blazerjakken.

Jakke: J.Lindeberg // Bukser: Samsøe Samsøe // Loafers: Vagabond // Ur: Oris

img_0566

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er ugens bedste sneaker-nyheder