3 tendenser i 2018, du skal kende

3 hurtige modenyheder: Kasper Dolberg, Raf Simons og Kendrick Lamar

Jeg har samlet 3 af dagens vigtigste modenyheder, der både byder på en dansk fodboldspiller som frontfigur for et nyt sejt collab, et taskeudspil fra mit favoritmærke og sneakers fra en af tidens absolut vigtigste rappere.

DANSK FODBOLDSTJERNE ER FRONTFIGUR FOR NYT COLLAB

Det japanske brand og butik, United Arrows & Sons, er igen teamet op med adidas Originals om et designsamarbejde. Det er efterhånden sket en del gange, men der er noget helt særligt over det nyeste udspil. Det er nemlig den danske Ajax-spiller, Kasper Dolberg, der er kampagnemodel. SEJT!

untitled-1

Kollektionen sværger til de sporty items, hvor en coachjakke, et tracksuit og to nye versioner af NMD-sneakeren er de klare nøgleelementer og højdepunkter.

Men ja, måske vigtigst af alt, så er det altså en dansk fodboldstjerne, der er frontfigur for den nye kollektion, og det er fedt! Fedt, at de danske fodbolddrenge også kan begå sig på modescenen.

Kollektionen lander den 20. januar hos END.


KENDRICK LAMAR OG NIKE LAVER SNEAKERS SAMMEN

Damn! Kendrick Lamar har længe været i stald hos Reebok, men nu er det blevet Nikes tur til at få lidt af rapperens stjernestøv Nuvel, Nike fortsætter såmænd bare magtdemonstrationen på sneakerfronten. Ikke desto mindre har Kendrick sat sit præg på en af mine favoritsilhuetter fra Nike, nemlig den ikoniske Cortez-model. Den klassiske ‘Nike’ font er erstattet af ‘Damn’, hvilket er en hyldest til rapperens album, der blev udgivet i 2017 og blandt andet tog en titel ved American Music Awards for bedste rap album.

Jeg er virkelig vild med den. Sneakeren lander den 26 januar hos udvalgte forhandlere. Det må gerne blive min forårssneaker.

nike-kendrick-lamar-cortez-kenny-1-02


RAF SIMONS OG EASTPAK KLAR MED NY KOLLEKTION

Yes, yes, yes. Ny sæson er ensbetydende med nyt collab mellem min favoritdesigner Raf Simons og taskegiganten Eastpak. Denne gang er kollektionen inspireret af det Blade Runner-tema, der præger hele universet omkring Raf Simons SS18-kollektion.

Kollektionen byder på flere halvfuturistiske rygsække, en rejsetaske og en cross body – tasken, der kommer til at dominere 2018. Se alle tasker fra kollektionen her.

Raf Simons x Eastpak lander den 27. januar hos Eastpak og Voo Store.

raf-simons-eastpak-13 raf-simons-eastpak-12 raf-simons-eastpak-04

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 tendenser i 2018, du skal kende