Ny modepodcast fra Preppy Beast og Portrait De L'HOMME

Mød Brothers Marfil i editorial for AN IVY

Man får lidt følelsen af at befinde sig i Italien, når man møder Brødrene Marfil, David og André. Ja, midt i modens mekka og orkanens øje, når Pitti Uomo løber af stablen i Firenze. Det velklædte brødrepar formår nemlig at mestre kunsten at bære slips, blazer, lædersko og hvad der ellers dertil hører. Og det er vel at mærke uden at looket nogensinde bliver forceret, pyntet eller synes unaturligt.

victorjones4747

Netop derfor besluttede Nikolaj og jeg (AN IVY-holdet), at brødrenes mesterlige stil naturligvis skulle foreviges i en AN IVY-editorial. Den er nu online. Stylet af os og brødrene selv og som altid skudt af Victor Jones.

Vi har selvfølgelig også begået et interview i forlængelse af skydningen, hvor vi taler med David og André om deres stil og i særdeleshed hvordan man slipper afsted med at klæde sig, som de gør, når man er bosat i København. Du kan læse hele interviewet her.

victorjones4848

Og som en lille krølle på halen, er der en ekstra nyhed, der fortjener at blive nævnt, når det handler om Marfil-brødrene. I forbindelse med mit job som Project Manager hos Bloggers Delight, har jeg netop signet Brothers Marfil til blognetværket The Bloke, hvor du inden længe kan følge Marfil-brødrenes stil ekstra tæt på. Også i blogformat. Stay tuned.

Tjek også den her ud: AN IVY vinter editorial: Sådan bærer vi slips

victorjones4444 victorjones4402 victorjones4628 victorjones4481 details2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny modepodcast fra Preppy Beast og Portrait De L'HOMME