Ny modepodcast fra Preppy Beast og Portrait De L'HOMME

Jeg elsker det nye Tiger of Sweden

I folkemunde har Tiger of Sweden lidt for ofte tendens til at blive sat i bås som det stilsikre og enkle brand, som man altid kan ty til, hvis man har brug for et “almindeligt” jakkesæt med gode pasformer. Den generalisering er totalt misforstået, hvis du spørger mig, for igennem de seneste år har det svenske mærke for alvor understreget, at det rummer så meget mere.

untitled-1

Nu har den svenske tiger også ansat ny kreativ direktør, Christoffer Lundman, der skal stå for hele den kreative styring af mærket fremadrettet, og det gør det igen ekstra relevant at se nærmere på Tiger of Sweden.

Lundman, der har en fortid hos blandt andet Burberry, Acne Studios og Tom Ford, har begået en meget interessant første kollektion for Tiger of Sweden, hvor lookbooken netop er landet. Kollektionen sværger – ikke overraskende – til jakkesættene, men har også en snært af skæve, lækre detaljer. Detaljer, der kunne minde lidt om noget, der også kunne komme fra netop Burberry, som han altså kommer fra – tjek blandt andet detaljerne ved kraverne og ærmerne på mange af de respektive looks i lookbooken. Og så er der ved første øjekast skruet op for luksusen i kollektionen, ligesom der er kommet nyt logo til Tiger of Sweden.

Jeg elsker det! Ja, faktisk alle ting fra kollektionen.

Kollektionen lander først til sommer. Men indtil da, kan du blandt andet shoppet Tiger of Swedens fremragende AW17-kollektion på udsalg her

Læs også: Kompromisløse Tiger of Sweden udfordrer igen den klassiske opfattelse af jakkesættet

04-tigers-of-sweden-fall-18-mens01-tigers-of-sweden-fall-18-mens 11-tigers-of-sweden-fall-18-mens 14-tigers-of-sweden-fall-18-mens 02-tigers-of-sweden-fall-18-mens 03-tigers-of-sweden-fall-18-mens 19-tigers-of-sweden-fall-18-mens 22-tigers-of-sweden-fall-18-mens 10-tigers-of-sweden-fall-18-mens

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny modepodcast fra Preppy Beast og Portrait De L'HOMME