Udsalgsslutspurt: 14 gode køb i sidste øjeblik

J.W. Anderson og Uniqlo teaser årets (måske) bedste collab

Okay, måske er det lidt for tidligt at pege på årets bedste collab, når kalenderen kun melder 25. januar. Ikke desto mindre er det svært ikke at lade sig begejstre af den nye teaser fra J.W. Anderson og Uniqlo, der igen blander blod og til foråret står klar med mærkenes andet collab.

pressjwa_ss2018_05

Det første samarbejde, der landede i efteråret 2017, var et fremragende et af slagsen. Og i øvrigt klart et af 2017’s bedste. Der var smæk på referencerne til retroinspireret britisk arbejdstøj, mens særligt ternene var karakteristiske for kollektionen. Og præcis som det var tilfældet med den første kollektionen fra designalliancen, er der også tydelige referencer til det britiske i den kommende kollektion. Jonathan Anderson har denne gang rettet blikket mod det maritime, 50’erne og Brighton Beach.

Det er langt fra hele kollektionen, der er blevet afsløret i dag i de første pressebilleder, men indtil videre viser billederne, at vi kan forvente os denim, t-shirts med de maritime blå/hvide striber, mens bøllehatten også dominerer. Og ja, jeg ved med sikkerhed allerede nu, at jeg skal have fat i den fine workwear-inspirerede jakke med JWA-logoet broderet på brystet. Den kan du se ovenfor.

Jeg glæder mig virkelig meget til den 19. april, hvor kollektionen lander. Sidste år beviste JWA og Uniqlo, at de formår at skabe en både hypet, men også tilgængelig kollektion rent prismæssigt og købsmæssigt.

Læs også: Mine 5 favoritter fra J.W.Anderson x Uniqlo 

pressjwa_ss2018_01

uniqlo-j-w-anderson-collection-ss18-04 uniqlo-j-w-anderson-collection-ss18-05

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalgsslutspurt: 14 gode køb i sidste øjeblik