J.W. Anderson og Uniqlo teaser årets (måske) bedste collab

Læs mit interview med et af Danmarks store designerhåb

I den kommende uge løber Copenhagen Fashion Week af stablen. Yay, jeg glæder mig! Ikke nok med, at et af de mest etablerede herrebrands i Danmark, Han Kjøbenhavn, viser mærkets kommende AW18-kollektion på catwalken, så står en masse spirrende herrebrands også klar til at vise deres kollektioner frem. Og det er faktisk særligt dem, jeg ser frem til ved modeugen i København.

img_0614

Èt af mærkerne er Heliot Emil, som er stiftet af brødreparret Victor og Julius Juul. Med deres uniformelle streetwear har brødre-og makkerparret fart på. Deres brand har netop etableret hovedkontor i New York, flere kendte rappere vil have fingre i tøjet, mens medieomtalen og interessen fra prominente butikker stiger og stiger.

Jeg interviewede Juul-brødrene til Soundvenue i forbindelse med udgivelsen af Soundvenue Magazine #103, der er at finde hos din lokale magasinforhandler nu. Men interviewet er nu også blevet publiceret online hos Soundvenue, hvor du passende kan klikke ind og læse om et af Danmarks helt store designerhåb på den internationale scene.

Læs interviewet her.

Og ja, samtidig kan du glæde dig til, hvad Heliot Emil finder på at vise frem, når de på torsdag viser show i København. Et lille tip: Følg med på min Instagram, hvor du kan se med fra første parket, når showet løber af stablen.

Heliot Emil har faktisk også allerede teaset for den nye AW18-kollektion på Hypebeast – lidt overraskende at sende billederne ud allerede nu. Se et udvalg herunder.

Læs også: J.W.Anderson og Uniqlo teaser årets (måske) bedste collab

heliot-emil-intended-consequences-lookbook-10

Heliot Emil AW18-lookbook

heliot-emil-intended-consequences-lookbook-08 heliot-emil-intended-consequences-lookbook-07

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

J.W. Anderson og Uniqlo teaser årets (måske) bedste collab