Mit look fra modeugens første dag

ECCO Vitrus: Er det min mest komfortable lædersko nogensinde?

Reklame for ECCO

9f0d061b-8dec-4f62-b020-0ea469f7a0b49901c4cc-0ba6-4492-989d-00c1dcb62780  8f7a8868-690c-4fe9-8c03-5daee6781500  40f3a1de-7db4-4773-9559-78319a350945  0113e31d-c1d3-4c5f-affb-b32cf2555f6a

Jeg er en sucker for sneakers og de klassiske lædersko med et moderne twist. Det vist ingen hemmelighed. Min garderobe er proppet til randen med fodtøj i alle afskygninger. For ja, jeg ved nærmest intet bedre end at shoppe et par nye sneakers eller sko med hjem til samlingen.  Desværre giver mine indkøb dog lidt for tit anledning til de samme irritationsmomenter: Jeg må gå på kompromis med komforten. Uanset skoens pricetag eller positionering på hypebarometret, er det uhyre sjældent, at skoene faktisk sidder godt. Jeg er nok ikke den eneste med det problem, men nu kommer det traditionsrige danske skomærke ECCO os til undsætning med en ny kollektion.

Jeg er teamet op med ECCO for at se nærmere på Vitrus-kollektionen, der forener klassiske silhuetter og en tidløs æstetik med moderne innovation, gode kvaliteter og en helt sindssyg komfort. En kollektion, der på mange måder indkapsler det “nye” ECCO, der gennem de senere år er gennemgået en seriøs revitalisering på designfronten, hvor en lang række aktuelle og seje designs har gjort et indtog i mærkets kollektionsportefølje.

dsc_0569

Den nye Vitrus-kollektion fra ECCO er sammensmeltningen af old-school klassikere og moderne innovation, der er fordelt på 14 forskellige designs – henholdsvis sko og støvler. Skoenes overdele er en blanding er Derby-og Broguesilhuetter, der er mixet og matchet med den innovative TPU-hælblok og en formstøbt indlægssål, der giver enormt meget støtte og komfort. Derudover har ECCO også arbejdet med ECCO FLUIDFORM™-teknologien, der rammer den perfekte balance mellem støddæmpning og affjedring. Ærligt, det føles nærmest som at rende rundt i sine løbesko, når man spankulerer afsted i ECCO Vitrus.

Du kan iøvrigt blive en lille smule klogere på hele teknologien nedenfor i ECCOs seneste æstetiske kampagnefilm.

Da jeg skulle vælge min favoritstyle fra kollektionen, var jeg ikke i tvivl. ECCO har skabt en hybrid mellem den klassiske Derby-sko med den stilrene og minimalistiske overdel, og en teknisk sål, der har silhuet som en klassisk herresko, men som alligevel oser langt væk af noget, der kunne komme fra et sneakerbrand. I like it! Du kan se nærmere på modellen her. Og ja, for at besvare spørgsmålet i min rubrik; ECCO Vitrus er den mest komfortable lædersko, jeg nogensinde har haft på. No doubt!

Og hvordan styler man den så? Som du kan se, er jeg hoppet i et tone-i-tone look. Masser af sort fra den formelle del af garderoben, der komplimenterer den sorte farve på overdelen af skoen. Min idé med det sorte look er, at skoen for alvor får lov at komme til sin ret, hvor særligt den tekniske sål dermed bliver outfittets blikfang.

Men hey, den her ECCO Vitrus-model kan styles på adskillige måder. Den er alsidig som bare pokker – og det er faktisk hele styrken ved Vitrus-kollektionen, der netop er landet hos ECCO.

Se og shop hele ECCO Vitrus-kollektionen her.

Læs også: Afsnit 2 af min podcast ‘Modenørd’: Nyheder, trends for 2018 og modeuge i Kbh

1a2d40e8-dd6f-435f-8a3b-9efa50aa751d

dsc_0508cf161499-0b87-47c9-b827-f17575c1c8cc

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit look fra modeugens første dag