ECCO Vitrus: Er det min mest komfortable lædersko nogensinde?

Forårsfornemmelser med Jack & Jones

Reklame for Jack & Jones

dsc_1079

Med et par iskolde dage forude, er det vist kun på sin plads at drømme sin hen mod foråret, hvor varmere vejr igen giver anledning til at bære lette forårsfrakker og solbriller. Så netop det gør jeg så i min seneste editorial for Jack & Jones. Jack & Jones, som jeg i øvrigt har en række mega seje projekter i støbeskeen sammen med. Men det skal du nok komme til at høre meget mere om.

Med mit seneste look, er jeg hoppet i en vaskeægte klassiker: En tidløs trenchcoat i den karakteristiske lyse farve. Den frakke går seriøst aldrig af mode. Strikken har grafiske detaljer og fik mig til at lade tankerne vandre mod modehuset Prada. Bukserne er halvdelen af Jack & Jones’ nuværende navy jakkesæt. Og ja, de her jakkesætsbukser kan simpelhen bare bruges igen og igen – uanset hvad man har på.

Alt i alt har jeg i denne omgang stylet et nedtonet forårslook, der mixer det formelle med det uformelle. Nu mangler vi kun vejret, før jeg for alvor kan trække i det.

Læs også: Triple S – I slips, sneakers og suit fra AN IVY, adidas og Jack & Jones

Jakke: Jack & Jones // Trøje: Jack & Jones // Bukser: Jack & Jones // Solbriller: Jack & Jones

dsc_1142dsc_1091   dsc_1155 dsc_1162

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ECCO Vitrus: Er det min mest komfortable lædersko nogensinde?