Afsnit 2 af min podcast 'Modenørd': Nyheder, trends for 2018 & modeuge i KBH

Mit look fra modeugens første dag

I går tyvstartede jeg modeugen i København med et par shows. Blandt andet så jeg nærmere på modeugens talenscene, Designers Nest og Blanche, der debuterede under den københavnske modeuge med en ret imponerende kollektion. Dagen startede med morgenmad hos Timberland på et af mine yndlingshoteller i Købehavn, Hotel Nobis.

Jeg fik endelig en anledning til at rocke mit seneste køb: En skjorte fra Raf Simons første kollektion for Calvin Klein 205w39nyc, som jeg har ønsket mig så længe! Yay.

I dag er kalenderen pakket med shows fra morgen til aften. Følg med på Instagram, ligesom du kan se min billeddagbog fra dagen, når den går online i morgen tidlig. Hey!

Læs ogsåECCO Vitrus: Er det min mest komfortable sko nogensinde? 

Skjorte: Calvin Klein 205w39nyc // Bukser: Acne Studios // Sko: Eytys

img_1162img_1137

1 kommentar

  • Hej ! Tak for mange gode skriv. Spørgsmål er en smule OFF topic. Men handler da alligevel om skjorte . Så tror det går. Leder efter en cool silkeskjorte, gerne med mønster. Har indtil videre kun fundet nogle fra all at sea. Har du nogen anbefalinger ? 🙂 // niko

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afsnit 2 af min podcast 'Modenørd': Nyheder, trends for 2018 & modeuge i KBH