Læs mine anmeldelser og se de bedste looks fra Copenhagen Fashion Week

Modeugens sejeste kollektion kom fra Martin Asbjørn

martin-asbjorn_18a024

For tredje gang indtog den talentfulde danske designer Martin Asbjørn showscenen på CIFF under Copenhagen Fashion Week i sidste uge.

Og igen sørgede han for at levere den vel nok stærkeste herrekollektion under modeugen i København. For ja, han er en af den danske herremodes største designtalenter. Det slog han igen fast med kollektionen ‘Teenage Dirtbag’, der samtidig understregede, at han bestemt ikke er bange for at løbe en risiko, når han designer.

martin_asbjoern_aw18-0006

Martin Asbjørn havde med sin AW18-kollektion ‘Teenage Dirtbag’ fundet inspiration i ungdomsårene, hjertesorgerne og usikkerheden – sådan lød temaet i hvert fald for kollektionen, der både inkluderede en lang række vildt stærke items, men som også var stylet på en rebelsk og oprørsk måde. Jeg var vild med det!

Den danske designer sørgede for at holde en stram farvepalette gennem hele kollektionen med rød, sort, grå, beige og hvid, og det gav en gennemført rød tråd fra første til sidste indgang, der også var præget af et bredt valg af materialer (der var både fløjl, silke, jersey, uld og meget mere).

Mange stærke looks ramte catwalken, men i særdeleshed ét var min favorit. Det skrev jeg følgende om på Soundvenue:

»Vi var i særdeleshed begejstrede for den oversize blazer, efterhånden et fast holdepunkt for designeren, der har en baggrund i skrædderkunsten. Den blev ubesværet mikset med en rosa 80’er-inspireret silkeskjorte og en stribet striktrøje med dyb V-udskæring – en kombination som nok vil få de fleste mænd til at ryste lidt i bukserne, hvis de skulle rocke det.

Og som om overdelene ikke støjede tilstrækkeligt, så blev de sammensat med et par ternede bukser samt støvlerne fra collab’et mellem Martin Asbjørn og Dr. Martens, der også blev afsløret på catwalken. Der hersker ingen tvivl om, at i Asbjørns herreunivers er alting tilladt«.

martin_asbjoern_aw18-0002

Og ja, så viste Martin Asbjørn som sagt det sejeste collab frem med Dr. Martens. Det bød på både sko og støvler i de klassiske Dr. Martens versioner, men med ‘Teenage Dirtbag’ påtrykt sammen med et par opdaterede snørrebånd. Faktisk var jeg så heldig at rocke skoene til showet. Yay.

Jeg glæder mig allerede helt vildt til at kollektionen lander. Men kan du ikke vente, bør du tjekke Martin Asbjørns SS18-kollektion ud, der netop er landet på designerens webshop.

Læs også: Læs mine anmeldelser og se de bedste looks fra Copenhagens Fashion Week

 

martin_asbjoern_aw18-0022

martin_asbjoern_aw18-0021 martin_asbjoern_aw18-0018 martin_asbjoern_aw18-0011 martin_asbjoern_aw18-0015

martin_asbjoern_aw18-0020 martin_asbjoern_aw18-0019 martin_asbjoern_aw18-0009 martin_asbjoern_aw18-0013 martin_asbjoern_aw18-0001 martin_asbjoern_aw18-0019

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Læs mine anmeldelser og se de bedste looks fra Copenhagen Fashion Week