Se den nye H&M Studio-kollektion

Mfpen gjorde sin ting….. igen!

mfpen, der har den danske designer Sigurd Bank som kreativ styrmand, har længe stået som et af mine favoritbrands på den hjemlige modescene – en modescene, der virkelig sprudler for tiden.

Mr. Bank formår at lave streetwear, der oser af internationalt format, men som samtidig har en stor portion anvendelighed over sig. Og ja, så formår han også at omfavne klassikere fra herregarderoben og give dem en aktuel opdatering. Præcis som jeg godt kan lide det!

mfpen-fall-winter-2018-01

Faktisk lavede jeg et stor interview med mfpen-designeren til Soundvenue sidste år, som du kan læse her.

Anyways. mfpen indtog selvfølgelig også den københavnske modeuge, der løb af stablen i sidste uge. Og her gjorde Sigurd Bank igen sin ting med mfpen. Det er cool, en smule underspillet, men samtidig er der stadig masser af udfordring med en bredere tilgang til silhuetter.

Fra kollektionen havde jeg det i særdeleshed vildt over det oversize Prince of Wales-ternede suit med 3-knaps lukning. I NEED IT! Ternene gik også igen på en coach jakke og flere stærke fløjlsting var også en del af kollektionen, som blev fremvist på Apollo Bar på Charlottenborg.

Kollektionen lander først efter sommer, men allerede nu kan du begynde at glæde dig til den vildt svedige SS18-kollektion fra mfpen, der lander meget snart.

Stay tuned på mfpens webshop.

Læs også: Modeugens sejeste kollektion kom fra Martin Asbjørn 

mfpen-fall-winter-2018-05-2 mfpen-fall-winter-2018-04 mfpen-fall-winter-2018-03 mfpen-fall-winter-2018-02  mfpen-fall-winter-2018-08 mfpen-fall-winter-2018-07 mfpen-fall-winter-2018-06 mfpen-fall-winter-2018-05

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se den nye H&M Studio-kollektion