7 accessories jeg gerne vil tilføje til garderoben

MR PORTER er klar med kollektion 2 for MR P. – Igen strømlinet og flot

I min optik er Mr Porter den ultimative modedestination, når det kommer til onlineshopping. Så selvfølgelig virkede det som en helt naturlig forlængelse af Mr Porter-universet, at de sidste år lancerede mærket Mr P.

mr-porter-launches-second-mr-p-collection-2

Nu er Mr Porter så klar med kollektion 2 for Mr P., og igen er resultatet strømlinet og flot. Med SS18-kollektionen omfavner Mr P. nemlig igen garderobeklassikere, når de har fundet inspiration i 60’ernes Los Angeles samt kunstnere som Andy Warhol og Roy Lichenstein.

Kollektionen sværger til de essentielle items fra herregarderoben med stribede skjorter, jeans, jakkesætsbukser osv. Mine klare favoritter fra kollektionen er de brede brune bukser, en ruskindsjakke og den stribede højhals, som jeg med statsgaranti kommer til at klikke hjem.

Den fulde kollektion lander hos Mr Porter på tirsdag den 13 februar.

Læs også: 7 accessories jeg gerne vil tilføje til garderoben

mr-porter-launches-second-mr-p-collection-1 mr-porter-launches-second-mr-p-collection-3 mr-porter-launches-second-mr-p-collection-4 mr-porter-launches-second-mr-p-collection-5 mr-porter-launches-second-mr-p-collection-6

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 accessories jeg gerne vil tilføje til garderoben