Jeg gør mig som model i det nye Euroman!

3 hurtige modenyheder: Burberry hylder mangfoldighed, Wood Wood x Champion og Calvin Klein

Jeg har samlet tre af ugens vigtigste modenyheder til dig. Det byder blandt andet på endnu et collab mellem Wood Wood og Champion. Et par Calvin Klein underbukser med et ret kontroversielt print, mens Burberry har løftet sløret for en ny farvekombination for at hylde mangfoldigheden.

burberry-rainbow-lgbtq-check-001

1. Burberry skaber regnbuefarvet tern for at hylde diversitet

Tilbage i efteråret meldte Christopher Bailey ud, at han forlader posten som kreativ direktør for Burberry efter mere end 17 år i tjeneste. Og han har planlagt at slutte af med at sende et stærkt budskab, når han på lørdag viser sin sidste kollektion under London Fashion Week.

Som optakt til sidste forestilling i Bailey-æraen, har Burberry teaset for kollektionens tema #therainbowcheck på Instagram. Burberrys ikoniske tern bliver nemlig nytænkt i en regnbuefarvet version for at hylde LGBTQ-miljøet og slå et slag for mangfoldighed.

De nye tern vil nok blandt andet ramme den ikoniske trenchcoat. Showet er i øvrigt et see now buy now, hvor kollektionen vil kunne shoppes umiddelbart efter.


champion_by_woodwood_ss018_mid_06

2. Wood Wood samarbejder igen med Champion

Wood Wood og Champion lancerede i går en minikollektion i det sportswear-univers, hvor Champion har sin æstetiske historik. Og den er faktisk ret fed. Egentlig er det ret minimalistisk og monokromt, men størstdelen af kollektionens items er præget af typografiske prints som ‘Drama’, ‘Euphoria’, ‘Tears’ og ‘Magic’, der skal beskrive hele det følelsesregister, som sportsudøvere gennemgår, når de konkurrerer.

Kollektionen kan shoppes her.


sp18_cku_m_warhol_bxr_brf_1_final

Credit: Andy Warhol Foundation: ©/®/™ The Andy Warhol Foundation for the Visual Arts ©2018 The Andy Warhol Museum

3. Calvin Klein bruger kontroversielle Andy Warhol-prints

Calvin Klein er klar med en capsule-kollektion, der består af et nyt samarbejde med The Andy Warhol Foundation. Den omfatter Calvin Kleins klassiske undertøj printet med sort/hvid billeder fra Andy Warhols eksperimentelle film ‘Kiss’ fra 1963. 

De respektive prints er taget fra en film, der var en af sin tids mest provokerende og progressive. Både fordi den skildrede et homoseksuelt par og et par med blandet etnicitet, men også fordi Hollywood ikke fandt filmkys på mere end tre sekunder passende. Det udfordrede Andy Warhol, da han filmede 12 par, der hver især kyssede i mere end tre minutter

Kollektionen kan købes her.

Læs også: 4 tendenser fra Calvin Klein og Raf Simons nye kollektion – en sand magtdemonstration 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg gør mig som model i det nye Euroman!