3 hurtige modenyheder: Burberry hylder mangfoldighed, Wood Wood x Champion og Calvin Klein

Prins Nikolai på catwalken for Burberry!

Burberrys show i weekenden har fyldt ualmindeligt meget modenyhedsstrømmen. Dels fordi det var Christopher Baileys sidste kollektion efter 17 år som kreativ direktør for det britiske modehus , og dels fordi han valgt at hylde diversitet og mangfoldighed med et nyt regnbuefarvet tern.

skaermbillede-2018-02-21-kl-07-47-31

Til gengæld var det de færreste, der opdagede, at Bailey også havde sørget for, at catwalken havde royalt dansk besøg. Jeg så showet og opdagede det overhovedet ikke. Det var der i første omgang heller ikke andre der gjorde.

Men så begyndte rygterne at svirre. Den britiske modegigant havde nemlig endnu et trumfkort i ærmet. Det viste sig, at Burberry havde hyret 18-årige Prins Nikolai til sit hold af modeller. Med en oversize frakke og bukser samt skjorte og bukser i den signaturtypiske tern, gik den danske prins ned ad catwalken, der også blev indtaget af en stjerneparade af modeller som Adwoa Aboah  og Cara Delevigne.

Et vildt move. Og jeg elsker det! I øvrigt går der nu også rygter om, at prinsen måske vil blive Burberrys ansigt på et nyt kampagnefremstød.

Uanset hvad, bliver det spændende at se, hvad næste modenyhed bliver for Prins Nikolai og hvornår han eventuelt rammer catwalken igen.

Læs også: 3 hurtige modenyheder: Burberry hylder mangfoldighed, Champion x Wood Wood og Calvin Klein

prins-nikolai-burberry

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 hurtige modenyheder: Burberry hylder mangfoldighed, Wood Wood x Champion og Calvin Klein