Du kommer til at elske Trés Biens nye kollektion

Ny Calvin Klein-kampagne imponerer igen

Kan Calvin Klein-teamet kan lave noget pt., som jeg ikke elsker? Svaret er nej. Jeg har det vildt over det hele. Kollektionerne er for svedige. Både de eksklusive 205W39NYC, men også den billigere Calvin Klein Jeans-linje, som Raf Simons også har formået at revitalisere.

Og ja, så er der kampagnerne, som selvfølgelig er skudt af Raf Simons’ medsammensvorne, Willy Vanderperre.

calvin-klein-jeans-s18-millie-bobby-brown-paris-jackson-lulu

Calvin Klein har tidligere løftet sløret for mærkets nyeste #MyCalvins-kampagner, der blandt andet har Kardashian/Jenner-klanen, Solange og A$AP Mob som frontfigurer. Og nu har Raf Simons samlet sine muser til endnu et reklamefremstød i #MyCalvins-epoken.

I den nye kampagne er modellen Lulu Tenney, der har åbnet alle Raf Simons’ Calvin Klein shows, skuespilleren Millie Bobby Brown og Paris Jackson (Michael Jacksons datter) samlet igen. Alle er stylet i de karakteristiske fulde denimsæt, og det ser jo for dope ud! Det er i øvrigt Paris Jacksons første modekampagne nogensinde.

Tøjet, som de har på, kan allerede nu købes hos Calvin Klein. Husk at fortæl det til dine kæreste og dine veninder!

Læs også: 4 tendenser fra Calvin Klein og Raf Simons’ nye kollektion

calvin-klein-jeans-s18-millie-bobby-brown-paris-jackson-lulu calvin-klein-jeans-s18-03-pr01 calvin-klein-underwear-s18-05-pr03 calvin-klein-jeans-s18-04-pr02

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du kommer til at elske Trés Biens nye kollektion