Ny Calvin Klein-kampagne imponerer igen

All in på den Eytys Angel chunky ting

img_1683

Frakke: Zara // Bukser: Acne Studios // Sko: Eytys  

Sæsonens vel nok største tendens er chunky sneakers. Sådan har det faktisk været det sidste års tid. Naturligvis ført an af Balenciaga og Triple S-modellen.

Men i slutningen af 2017 formåede mit foretrukne sneakerbrand, Eytys, at introducere en ny model, Angel. Præcis som Triple S-modellen er sneakeren nærmest helt ude af proportioner. Ja, hælen er faktisk på højde med den gamle Buffalo. Ikke desto mindre faldt jeg pladask for sneakeren, der selvfølgelig blev så hypet, at det blev umuligt at opdrive dem, da den første gang ramte nettet.

Men da Eytys forleden lancerede en ny variant af modellen i canvas, slog jeg til. De er en smule ekstrem, I know, men kombineret med et par jakkesætsbukser, måske faktisk et helt suit, føler jeg, at de virkelig har en berettigelse.

Desværre må jeg skuffe dig med, at det nok bliver svært at opdrive et par, da denne model selvfølgelig også blev udsolgt med det samme. Men du kan tage til trøst med, at Eytys har annonceret, at nye modeller af Angel-silhuetten rammer deres site igen i foråret. Hold øje med deres site.

Til gengæld kan du omfavne den chunky stil ved at shoppe den hypede Nike Monarch dad-sneaker, der stadig kan shoppes. Blandt andet her.

Læs også: Ny Calvin Klein-kampagne imponerer igen

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny Calvin Klein-kampagne imponerer igen