All in på den Eytys Angel chunky ting

Burberry får ny kreativ direktør – og æstetikken kan meget vel tage en drejning

Modenyhed. Det kom som lidt af en overraskelse for mig, da Burberry tidligere på dagen meldte ud, at modehuset har hyret Riccardo Tisci som mærkets nye kreative chef. Den tidligere Givenchy-designer skal dermed afløse Christopher Bailey, der har siddet 17 år på posten.

Tisci har ellers længe været rygtet til Versace, mens Kim Jones, den tidligere Louis Vuitton-designer (læs: min favorit), stod som det mest oplagte valg for Burberry. Sådan blev det altså desværre ikke.

Og ja, det var var nok de færreste, der havde set den her komme.

04-riccardo-tisci

Tisci sammen med Beyonce, der har været stor fan af designerens æstetik i mange år.

I forbindelse med den nye ansættelse fortæller Burberrys CEO, Marco Gobbetti:

»Jeg er meget glad for, at Riccardo tiltræder Burberry som kreativ direktør. Riccardo er en af de mest talentfulde designere i vores tid. Hans designs har en elegance, der moderne og hans evne til at blande streetwear med high fashion er så relevant for nutidens luksusforbrugere«.

Jeg glæder mig meget til at stifte bekendtskab med Tiscis kreative vision for Burberry. Der hersker i hvert fald ingen tvivl om, at Tisci nok vil gøre hele det ærkebritiske Burberry-univers en smule mere mørk, gotisk og kantet.

Han viser sin første kollektion på catwalken til september. Den vil i øvrigt kunne købes lige efter.

Læs også: Ny Calvin Klein-kampagne imponerer igen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

All in på den Eytys Angel chunky ting