Burberry får ny kreativ direktør - og æstetikken kan meget vel tage en drejning

De 6 vigtigste højdepunkter fra Balenciagas AW18-show

SHOWANMELDELSE. I weekenden blev det igen tid til, at stjernedesigneren Demna Gvasalia svingede taktstokken, da han viste sin AW18-kollektion frem for Balenciaga under modeugen i Paris.

Og er man bare er en smule interesseret i mode, er det Demnas kreationer, man bør rette blikket mod for at blive klogere på, hvordan moden kommer til at rykke sig. For på imponerende vis har designeren gentagende gange formået at dirigere moden i helt nye og forfriskende retninger de senere år. Som en slags epicenter. Og sådan fortsatte det selvfølgelig, da han viste AW18-kollektionen.

Men udover at levere seriøse modestatements, der vanen tro overraskede, så brugte han også sit enorme talerør til at sende et vigtigt budskab.

Jeg skrev i forbindelse med showet en guide til Soundvenue, der fremhæver de 6 største højdepunkter fra showet. Det handler om velgørenhed og mode, proportioner, de nye sneakers, talje og tern, Emma Leth og en fake hotline.

LÆS HELE GUIDEN HER

Læs også: Burberry får ny kreativ direktør – æstetikken kan meget vel tage en drejning

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Burberry får ny kreativ direktør - og æstetikken kan meget vel tage en drejning