De 6 vigtigste højdepunkter fra Balenciagas AW18-show

I shearling jakke fra Asos

img_1581

MIN STIL. Jeg har altid haft lyst til at tilføje en shearling-jakke til min garderobe, men også altid haft svært ved at finde en ideel måde at style den, når jeg selv er hoppet i den. Dog har jeg de seneste uger fundet en go-to kombi, som jeg tror på. Jakken har jeg sat sammen med et par slanke bukser med vidde i benene og de herlige Air Force 1-sneakers, som jeg fortsætter bruger til fulde.

Jakken er i øvrigt en fake shearling fra Asos, hvor man har mulighed for at shoppe den til ca. 600 kroner. Og det er på mange måder en god måde at prøve kræfter med jakken på, uden at skulle smide +10K som sådan en jakke ellers typisk vil koste.

Jakke: Asos // Bukser: H&M x Erdem (køb lign.) // Sneakers: Nike // Solbriller: Komono // Scarf: Asket

img_1594

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De 6 vigtigste højdepunkter fra Balenciagas AW18-show