I shearling jakke fra Asos

Off-White laver parfume og minikollektion med Byredo

MODENYHED. Virgil Abloh er her, der og allevegne. Om nogen har designeren konstant fingeren på pulsen, og han lukrerer i den grad på den hype, der skabes omkring ham, hver gang han involverer sig i nye designsamarbejder. Og designsamarbejder er essencen af Ablohs kreative univers og vision. Det er fedt.

off-white-byredo-collection-17

Under modeugen i Paris blev sløret løftet for endnu et af slagsen. Denne gang bliver det i samarbejde med svenske Byredo, der for mig står som et af mine klare favoritter, når det kommer til parfumer.

Designsamarbejdet kommer naturligvis til at byde på parfumer, som er dekoreret med Off-Whites signaturstriber, men også håndcremer, t-shirts, tasker med de karakteristiske industrielle tags og forskellige denim-items.

Jeg er især vild med taskerne, som jeg helt vildt gerne vil have fingrene i. Og ja, selvfølgelig også duftene, hvis de dufter så godt, som de plejer, når Byredo er afsender.

byredoByredo har siden etableringen i 2006 udviklet sig til et af de mest hypede brands på særligt parfumefronten og de er naturligvis glade for samarbejdet.

»Jeg har kendt Virgil siden før Off-White, så det er fedt endeligt at kunne realisere et projekt sammen indenfor vores respektive mærker. Vi har altid delt en fælles forståelse om, at relevansen er alting og at reglerne i vores industri skal omskrives på en måde«, fortæller Ben Gorham, kreativ direktør hos Byredo.

Samarbejdet lander i starten af maj. Jeg glæder mig!

Læs også: De seks vigtigste højdepunkter fra Balenciagas AW18-kollektion 

off-white-byredo-collection-08

byredoxoffwhite-900x726

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I shearling jakke fra Asos