Off-White laver parfume og minikollektion med Byredo

Ader Error x Maison Kitsuné teaser sindssygt samarbejde

MODENYHED. Wow. En vild nyhed har ramt nettet i dag. Det sydkoreanske mærke Ader Error har nemlig brugt Instagram til at tease et forestående samarbejde med franske Maison Kitsuné.

Modenyhedsstrømmen er fortsat domineret af designalliancer på kryds og tværs, så at endnu et nyt collab lander, er i sig selv ikke en nyhed med wow-faktor. Men for mig er det her et collab, man bør se ekstra meget frem til.

ader-error-

I min optik er Ader Error nemlig et af de mest interessante brands lige nu. Allerede sidste år fremhævede jeg mærket i forbindelse med et interview til Soundvenue, hvor jeg tog en snak med det hemmelige og mystiske kollektiv bag – et designkollektiv, som jeg altså har kastet min kærlighed efter.

Du kan læse interviewet lige her. 

Heri skriver jeg blandt andet:

»Ader Error, som blev stiftet i 2014, formår at ramme tidsånden med et forfriskende take på streetwear. Skandinavisk minimalisme møder et skævt, asiatisk twist, når proportionsudfordrende silhuetter og en god portion humør iscenesættes i designet med en bred farvepalet og sjove statements. Den kombination har sørget for stigende bevågenhed på brandet det seneste års tid«.

Og når man teamer op med Maison Kitsuné, der i adskillige år har stået som et af mine favoritbrands, kan designsamarbejdet kun blive godt. Rent æstetisk er matchet umiddelbart også stærkt, hvis Ader Erros vildskab forhåbenligt kommer til at møde Maison Kitsunés strømlinede og lækre æstetik.

Jeg glæder mig som et lille barn til at se de første billeder fra kollektionen, der lander den 6 april.

Læs også: Sydkoreansk mode bliver den næste store ting – og du skal holde øje med Ader Error

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Off-White laver parfume og minikollektion med Byredo