Min vigtigste rejse-buddy

Jeg skal designe en kollektion for Jack & Jones!

Reklame for Jack & Jones

Det er endelig blevet tid til at fortælle om et spændende projekt, som efterhånden har været på tegnebrættet i et par måneder. Jeg skal co-desgine en kollektion for Jack & Jones, der lander til sommer!

Igennem næsten to år har jeg sammen med et par andre gutter ageret ambassadør for Jack & Jones, hvor vi blandt andet har været med til at sætte vores præg på en mindre revitalisering af mærket. Og nu er vi altså klar til at tage næste step og designe en kollektion. Mine medsammensvorne på projetet bliver Michael fra Dansk Mode og Lasse fra Sidsel og Lasse. Tidligere på ugen var vi en tur i London, hvor vi samlede inspiration til kollektionen sammen med Stefan og Alexander fra J&J’s marketing- og designteam.

img_1822

Jakke: Zara // Scarf: Holzweiler // Bukser: Jack & Jones // Sko: Prada

Kollektionen, som vi nu har lavet de første skitser for, bliver for sub-brandet Orginals. Du kan forvente, at den byder på en række hybrider, der mikser det bedste fra den formelle garderobe med afslappede materialevalg. Der bliver leget med silhuetter og masser af stærke, men subtile detaljer. Jeg glæder mig helt vildt til at vise mere, når vi kommer lidt længere ind i 2018.

Jeg har dog samlet et par billeder fra turen nedenfor – og selvfølgelig kunne jeg ikke undlade at dokumentere et par seje looks fra Prada og Thom Browne. Stay tuned.

Læs også: Min vigtigste rejse-buddy

img_1803 img_1820 img_1792img_1802

1 kommentar

  • Estoy sorprendido de encontrar este blog. Quería daros las gracias por redactar esta obra maestra. Sin duda he gozado cada pedacito de ella. Os te tengo marcados para ver más cosas nuevas de esta web .

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min vigtigste rejse-buddy