Rokaderne i de store modehuse fortsætter: Kim Jones er ny kreativ direktør for Dior Homme

Jaden Smith skal designe bæredygtig kollektion for G-Star Raw

Det er efterhånden et par år siden, at G-Star Raw kunne annoncere, at Pharrell Williams var blevet medejer af mærket, samt at de sammen ville sætte endnu mere fokus på bæredygtige kollektioner. Dengang skrev jeg en artikel til Soundvenue, hvor jeg stillede spørgsmål ved, hvorvidt Pharrell Williams som popkulturelt fænomen ligefrem kunne blive bæredygtighedens messias.

jaden-smith-g-star-raw-01-2

Pharrell har måske ikke helt været den messias-figur med sit G-Star engagement, jeg forventede, men han har i hvert fald været med til at sætte sit præg på en branche, der stadighed bliver ved med at fokusere på ansvarlighed. Og nu har Pharrell Williams lokket endnu et popkulturelt fænomen med ombord på det grønne G-Star Raw Denim skib. Jaden Smith skal nemlig skabe en bæredygtig denimkollektion for det hollandske brand. Det annoncerede Pharrell i dag på sin Instagram-profil.

»Pharrell gjorde mig første gang opmærksom på G-Star, og jeg respekterer og beundrer ham virkelig. Hvad han og G-Star har gjort for bæredygtig innovation de seneste år har været så inspirerende – især med lanceringen af de mest bæredygtige jeans nogensinde. De er frontløbere, når det kommer til bæredygtigt denim. G-Star er gode for mig at samarbejde med, at lære fra og sammen kan sætte et positivt præg på denim og mode«, fortæller Jaden Smith.

Det bliver spændende at se, hvad parterne finder på at kreere indenfor denimens rammer. Indtil videre kan du danne dig et indtryk i den officielle pressevideo her.

Læs også: Kim Jones er ny kreativ direktør for Dior Homme

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rokaderne i de store modehuse fortsætter: Kim Jones er ny kreativ direktør for Dior Homme