Jaden Smith skal designe bæredygtig kollektion for G-Star Raw

Mandagsoutfittet #7: All in på brun og retrotern

MANDAGSOUTFIT. Mandagsoutfittet er tilbage. Denne gang har jeg været på virtuel window shopping hos MR PORTER, hvor jeg har fundet et look, som jeg virkelig gerne ville trække i lige nu.

Jeg er stadig besat af jordtonerne, der også trendede gennem efteråret og vinteren. Det samme er tilfældet for retroternene, der blandt andet præger outfittets frakke fra Prada. Og ja, masser af tern og brunlige nuancer indkapsler outfittets tematik til fulde. Et outfit, du enten kan spendere en formue på eller i hvert fald samle inspiration fra.

Jeg har også kastet lidt kærlighed efter Vans’ ikoniske checkerboard-model, der stadig står som en af mine sneakerfavoritter, når foråret trænger sig på. Dem hiver jeg i øvrigt snart ud af gemmerne igen.

untitled

Frakke: Prada // Scarf: Gucci // Tee: James Perse // Sko: Vans // Bukser: Mr. P // Parfumer: Comme Des Garcons // Pung: Comme Des Garcons 

Læs også: Jaden Smith skal designe bæredygtig kollektion for G-Star Raw

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jaden Smith skal designe bæredygtig kollektion for G-Star Raw