Min vigtigste rejse-buddy

Rokaderne i de store modehuse fortsætter: Kim Jones er ny kreativ direktør for Dior Homme

De store rokader på posterne som kreative direktører i de toneangivende modehuse fortsætter. Efter Riccardo Tisci for nylig blev præsenteret som ny kreativ styrmand hos Burberry, er der nu nyt fra nogle af branchens andre helt tunge spillere.

Tidligt i morges blevet det breaket, at Kris Van Assche forlader Dior Homme efter 11 år ved roret. Og til at overtage hans plads, er det netop blevet offentliggjort, at den tidligere Louis Vuitton-designer Kim Jones tager over.

Kim Jones

Kim Jones var faktisk den helt store og oplagte bejler til at overtage Burberry, hvilket også ville have været et naturligt step for en britisk designer, der også tidligere har været kreativ styrmand hos et andet ærkebritisk modehus, nemlig Dunhill. Men den post gik altså som bekendt til Riccardo Tisci (tidligere Givenchy-designer), og i stedet bliver Kim Jones altså i Paris og skal føre den tunge Dior Homme arv videre.

Jeg er virkelig spændt på at se, hvad han kan gøre ved Dior Homme, der aldrig rigtig har formået at bide sig fast blandt mine personlige favoritter. Universet har i min optik været for mørkt og rocket. Men ja, derimod har Kim Jones længe stået som en af mine favoritdesignere. Han har været exceptionel til at mixe sin fortid i streetwear-universet ind i Louis Vuitton-universet og dermed været med til at bane vejen for en ny måde at tænke luksusmode på. Derfor er jeg også ovenud spændt på at se, hvad han kan gøre ved Dior Homme.

Den første kollektion bliver vist til juni.

Læs også: Burberry får ny kreativ direktør

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min vigtigste rejse-buddy