Mandagsoutfittet #7: All in på brun og retrotern

Ny AN IVY-kollektion og editorial samt interview med Kristian Haagen

Reklame.victorjones3196

EDITORIAL. Hos AN IVY har der været drøn på editorial-delen de seneste par måneder. I forbindelse med lanceringen af vores nye kollektion, er vi teamet op med en række seje gutter og dokumenteret slipsets relevans i forlængelse af netop deres personlige stil.

Først og fremmest mødte vi en af verdens førende ureksperter, Kristian Haagen. Det resulterede i såvel en fremragende editorial, der viser slipset i en mere workwear-relateret kontekst, men også et interview, der belyser Mr. Haagens passion for ure, men også hvordan han er gået fra at have en passion for ure til faktisk at være en af de førende go-to eksperter på urfronten i hele verden.

victorjones3149

Derudover guider Mr. Haagen også til dit næste urkøb:

»Hvis jeg skulle købe et vintageur til mig selv, som koster mindre end 10.000 kroner, ville jeg vælge et Omega fra 50’erne eller 60’erne. Urværket er så pålideligt og præcist. Du kan ikke dræbe dem! Dengang var Omega kendt for præcisionen, mens Rolex var kendt for at kunne tåle vand. Omega Seamaster fra 60’erne er et godt eksempel – og det har en perfekt størrelse med en diameter på 34-36 mm. Du kan også nemt skifte udtrykket ved at skifte rem. Det er med andre ord fantastisk kvalitet for meget få penge. Det er fucking imponerende«, slutter han i interviewet og tilføjer samtidig, at hvis man skal gå niveauet højere, ville han gå for et Rolex Datejust som det Paul Newman havde på i filmen Color Of Money.

LÆS INTERVIEWET MED KRISTIAN HAAGEN HER.

Vi har også mødt to venner af huset, Prince (@princehka) og Lukas (@skomager), der begge er blevet ekviperet i den nye AN IVY-kollektion, som de naturligvis har stylet på deres helt egen måde. Det kan du se meget mere til nedenfor.

Hele den nye kollektion fra AN IVY samt meget mere kan shoppes lige her.

Læs også: Triple S: I slips, suit og sneakers haagen2 victorjones3286 victorjones3113victorjones3435 victorjones3468 victorjones3391 victorjones3499 victorjones3337

 

Stay classy og vælg dit ur med omhu. Uret skal passe til alle lejligheder og Omega ure hos Swisstime.dk er et godt bud.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsoutfittet #7: All in på brun og retrotern