I denim fra Jack & Jones

6 ting du skal købe fra JW Anderson x Uniqlo

Opdateret: Shop kollektionen her fra i morgen, d. 19.4., kl. 10.00 

Det var en glædelig nyhed, da JW Anderson og Uniqlo tilbage i december kunne afsløre, at de ville fortsætte parløbet og skabe endnu en kollektion sammen. I slutningen af januar kunne parterne så løfte sløret for de første teaserbileder fra kollektion to, og nu er billeder af samtlige items plus priser landet på nettet.

das

Kollektionen byder på stribevis af stærke items, der mixer maritime og britiske referencer. Og selvom temaet for dette indlæg er at udpege seks af de bedste items, synes det faktisk ganske svært. For ja, jeg kunne ærlig talt købe det meste af kollektionen hjem.

Min store begejstring skyldes tildels, at Jonathan Anderson i min optik står som en af de mest spændende designere lige nu. Men samtidig bygger det også på, at jeg shoppede adskillige ting fra mærkernes første samarbejde, der landede sidste år. Og mens high street møder high end-collabs ofte kun har kortvarig relevans, så har JWA x Uniqlo bevist, at levetiden er markant længere. Det er fedt. Jeg rocker for eksempel stadig skjorten, frakken og tasken fra det første drop.

Iblandt mine favoritter fra den kommende kollektion er selvfølgelig workwear jakken med det store JWA broderi på brystet. Det bliver utvivlsomt dét item, som alle kommer til at gå efter. Kollektionen byder også på en oversize stribet skjorte med ekstra længde, store brystlommer og skulderstropper. Den er dope. Så er der selvfølgelig også den sjove, men seje tote med ænderne på samt en perfekt bøllehat til sommeren. Og slutteligt er jeg gået for den maritime og asymmetriske stribede t-shirt, der vil være en vinder i enhver mands garderobe.

Hvis du er ligeså glad som mig for den nye kollektion, skal du sidde klar ved tasterne, når den lander. Dog må du væbne dig med lidt tålmodighed endnu. Lanceringsdatoen er 19 april og du kan finde den hos Uniqlo.  Hele kollektionen samt priser kan du se her.

Læs også: JW Anderson og Uniqlo teaser årets (måske) bedste collab

Skjorte til ca. 250 kroner

Skjorte til ca. 250 kroner

Tote bag til ca. 200 kroner

Tote bag til ca. 200 kroner

Hat til ca. 120 kroner

Hat til ca. 120 kroner

Bukser til ca. 300 kroner

Bukser til ca. 300 kroner

Tee til ca. 120 kroner.

Tee til ca. 120 kroner.

Workwear jakke til ca. 300 kroner.

Workwear jakke til ca. 300 kroner.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I denim fra Jack & Jones