Mandagsoutfittet #7: All in på brun og retrotern

I denim fra Jack & Jones

Reklame for Jack & Jones

dsc_0699

Vi er nået til næste etape i mit ambassadørskab for Jack & Jones. Igen sværger tematikken til de lunere forårsdage – også selv om vi stadig må kigge langt efter dem.

Med denne måneds outfit har jeg taget udgangspunkt i Jack & Jones’ herlige denimlinje. For som du sikkert allerede ved, så er jeg stor fortaler for netop mærkets denim. Efterhånden er udvalget af særligt jeans hos J&J virkelig omfattende, når adskillige pasformer møder stærke kvaliteter. Og ja, priserne er holdt helt i bund. For eksempel er prisen “kun” 499 kroner for de jeans, jeg har på.

Denne gang faldt jeg altså for et par jeans i et regular fit. Jeg må indrømme, at jeg efterhånden har lagt de smalle jeans bagerst i skabet og i stedet valgt at omfavne dem i regular fit – en silhuet og pasform, der delvist har sit udspring i Levi’s’ ikoniske 501’ere. Og med foråret in mente, er jeg gået for en lys colorway, der er nem at bære med både sneakers, men også støvler, som jeg valgte til dette look.

Overdelen minder om bomberjakken, men dog med et smallere fit. Materialet minder om ruskind, og det giver den et fornemt look – også selv om den kun står til 399 (!) kroner. Jeg gik for den navy version, men jakken kan også erhverves i henholdsvis grøn, brun, grå og sort.

Læs også: Mandagsoutfittet #7 – All in på brun og retrotern

Shop jakken her // Shop jeans her

jj-saet dsc_0640

dsc_0730 dsc_0684

1 kommentar

  • cat

    Great blog right here! Also your site rather a lot up fast!
    What host are you using? Can I get your associate link for your host?
    I want my web site loaded up as quickly as yours lol

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsoutfittet #7: All in på brun og retrotern