6 ting du skal købe fra JW Anderson x Uniqlo

Louis Vuittons nye kreative direktør bliver Virgil Abloh

TRONSKIFTE. Der er gang i det helt store puslespil på posterne som kreative direktør i de store modehuse lige nu. Og nu er der blevet sat navn på den måske vigtigste post af dem alle, nemlig Louis Vuitton.

Valget er højst overraskende faldet på Off-White designeren Virgil Abloh, der dermed cementerer en helt ny måde at forstå luksusmode på. Virgil Abloh brugte sin Instagram (selvfølgelig!) til at breake nyheden tidligere på morgenen.

06-virgil-abloh-feature-lede-w512-h600-2x

Foto: The Cut.

Og måske er det i virkeligheden ikke så overraskende endda, at Virgil Abloh overtager roret hos Louis Vuitton og fremadrettet skal svinge taktstokken i forbindelse med udarbejdelsen af herrekollektionerne og accessories til mænd. Igennem en lang periode er Virg blevet set sammen med Kim Jones (forhenværende kreativ direktør hos LV, nu Dior Homme). Faktisk har der også igennem en længere periode været små hints, når Virgil har sat Off-White hanke på Louis Vuitton-tasker. Først var jeg overbevist om, at de ville lave et designsamarbejde sammen, altså Off-White x Louis Vuitton, og dermed følge op på Supreme x Louis Vuitton samarbejdet, der tog modeverdenen med storm. Men det handlede altså om mere end collab.

»Jeg er superstolt. Denne mulighed for at tænke igennem, hvad næste kapitel for design og luksus vil betyde hos et brand, der er repræsenterer toppen af luksus var altid målet i mine vildeste drømme. Og at vise den yngre generation, at der ikke kun er en måde, man skal være på, for at besidde denne stilling er en fantastisk moderne ånd at starte«, fortæller Virgil Abloh i en officiel udtalelse.

Det her bliver så spændende at følge med i. Og om det er galt eller genialt, at Virgil Abloh, der har en så anderledes tilgang og baggrund til moden, skal føre den tunge arv videre hos et så toneangivende modehus, kan kun tiden vise.

Jeg glæder mig til at følge med. Første kollektion bliver vist til sommer.

Læs ogsåKim Jones er ny kreativ direktør for Dior Homme

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 ting du skal købe fra JW Anderson x Uniqlo