Louis Vuittons nye kreative direktør bliver Virgil Abloh

B&W i Eytys og Sacai

img_2009

MIN STIL. Indtil for nyligt havde jeg svoret, at den hvide blazer var forbeholdt finere arrangementer og festivitas. Men da jeg ved et tilfælde kom forbi Storm og faldt over denne sag fra japanske Sacai, kom jeg på andre tanker. Blazeren formår at bringe nogle casual til den ellers meget formelle hvide blazer, fordi den er lavet i et krøllet materiale, der faktisk får den til at minde lidt om en denimjakke. Samtidig har den et stykke råhvidt stof med flæser, der går hen over brystet, som en ekstra detalje, der virkelig giver noget kant til blazeren. Desværre er blazeren fra sidste sæson og derfor udsolgt nu, men du kan passende bruge den som inspiration og gå på udkig efter en hvid blazer i samme afslappede look. Bukserne er fra norske Holzweiler, mens skoene igen er den chunky favorit fra Eytys. De skulle i øvrigt snart komme på lager hos Eytys i en ny version.

Blazer: Sacai // Rullekrave: Samsøe Samsøe // Bukser: Holzweiler // Sneakers: Eytys

Læs også: I denim fra Jack & Jones

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Louis Vuittons nye kreative direktør bliver Virgil Abloh