B&W i Eytys og Sacai

Caliroots deler påskeæg ud: 9 stærke køb

untitled

1. Eytys // 2. Barena // 3. Mfpen // 4. Thom Browne // 5. Soulland // 6. Raf Simon x Eastpak // 7. AMI // 8. Marni // 9. A.P.C

I anledning af påsken deler den svenske modedestination Caliroots påskeæg ud af den helt gode slags. De giver nemlig 25 procent på næsten hele sitet. I den anledning har jeg selvfølgelig været forbi sitets premium-afdeling og fundet ni stærke køb, som du kan få 25 procent eller mere på i denne påskeweekend.

Listen består af flere svedige skjorter, der bringer lidt forårsvibes frem. For eksempel danske mfpens skjorte med Robert Redford fra ‘Præsidentens Mænd’ afbilledet på. I min optik er det en af sæsonens absolut sejeste. Også en silkesag fra Soulland har ramt listen, mens der på skofronten blandt andet er blevet plads til de sejeste chunky loafers fra Eytys. Jeg er også ret vild med jakken fra Barena med de overdimensionerede lommer og elastikken i taljen, der er en af forårets helt store tendenser.

Brug koden EASTER25, når du checker ud.

Læs også: 6 ting du skal købe fra JW Anderson x Uniqlo 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

B&W i Eytys og Sacai