Se Louis Vuitton stille Virgil Abloh 7 spørgsmål om sit nye job

Jeg løb med da Soulland og 66°North lancerede nyt samarbejde

Det er efterhånden blevet en tradition at Soulland og islandske 66°North slår pjalterne sammen om et designsamarbejde. Nu er de for tredje sæson i træk klar til at mikse deres universer. Og hvor de to første udspil har haft massiv fokus på især tekniske jakker, er omdrejningspunktet for det seneste samarbejde løb.

66n_13

Nikolaj fra Dossier, Sebastian fra 66 og undertegnede på løberuten iklædt det nye collab.

Soulland og 66°North dykker dermed ned i den athleisure-tendens, der har været allestedsnærværende i modebilledet de senere år. Og ja, man kan sagtens bære store dele af kollektionen til hverdag – også selvom løbereferencerne er altoverskyggende.

Selve kollektionen består af 17 pieces. Heriblandt finder man den fedeste blomstrede løbejakke, der sagtens kan styles med et par jakkesætsbukser og dermed fungere ligeså godt i en dagligdagskontekst som på løberuten. Der er shorts og løbetights, fleecetrøjer, tasker og selvfølgelig t-shirts. Og som en ekstra prik over i’et er der små prints på næsten alle items, der får de forskellige dele til at hænge helt perfekt sammen.

I forbindelse med lanceringen af kollektionen i sidste uge var jeg inviteret til et kollektionssmugkig. Det blev efterfulgt af en løbetur med Soulland – og 66°North-holdet samt et par andre pressegutter og venner af huset, og en afsluttende croissant på Apollo Bar. Du kan se billeder fra turen herunder. Og som du kan se, var jeg ekviperet i det blomstrede sæt fra kollektionen. Jeg er vild med det.

Kollektionen er landet online og kan shoppes hos Soulland. Løbeskoene er fra Nike i øvrigt – en lignende model kan shoppes hos MR PORTER.

Læs også: Se Louis Vuitton stille Virgil Abloh syv spørgsmål om sit nye job

img_748766n_01 66n_02 66n_03 66n_10  66n_17 66n_23 66n_25 66n_30 66n_32 66n_37


Se lookbooken her: 

soulland-66-north-spring-summer-2018-11 soulland-66-north-spring-summer-2018-08 soulland-66-north-spring-summer-2018-05 soulland-66-north-spring-summer-2018-04 soulland-66-north-spring-summer-2018-03 soulland-66-north-spring-summer-2018-01

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se Louis Vuitton stille Virgil Abloh 7 spørgsmål om sit nye job