Det er slut med Gosha Rubchinskiy, som vi kender det

To forårslooks fra Jack & Jones

REKLAME FOR JACK & JONES. Jeg brugte flere dage af min påske i Hamborg. Og i fredags var der endelig mulighed for at trække i forårsuniformen. Valget faldt igen på en af mine favoritoverdele fra J&J lige nu, nemlig den bomberlignende jakke i et materiale, der minder om ruskind, men som til gengæld kun koster 399 kroner.

Lige præcis denne jakke indkapsler både et look og et fit, som jeg konstant vender tilbage til. Den er nem at gøre afslappet med en t-shirt under, men stylet med et par jakkesætsbukser og en skjorte fungerer den også perfekt. Og så er fittet lige i øjet med de helt smalle ærmer. Ja, enkelte items må stadig gerne være helt smalle.

img_2106

Påsken gav mig også anledning til at trække i et af de lysere jakkesæt fra Jack & Jones-kollektionen. Igen i den smalle pasform, der netop er essencen i J&J’s udvalg af jakkesæt.

For at tone looket en smule ned, stylede jeg den med en sweatshirt med zip i Prince of Wales-tern. Og den overdel kan du faktisk også finde matchende bukser til, hvis du er klar på at gå all in på Prince of Wales i et mere afslappet format.

img_1999

Jeg har samlet alle items fra de to ovenstående looks herunder, som du kan shoppe lige nu via Jack & Jones’ webshop eller i din nærmeste Jack & Jones butik.

Og husk også at tune ind på mit indlæg fra London, hvor jeg løfter sløret for et forestående designsamarbejde med netop Jack & Jones, som jeg glæder mig meget til at fortælle mere om.

untitled

1. Blazer til 999 kroner // 2. Jakkesætsbukser til 599 kroner // 3. Jakke til 399 kroner // 4. Ternet Sweatshirt til 399 kroner // 5. Skjorte til 399 kroner // 6. Jeans til 499 kroner

Læs også: I denim fra Jack & Jones

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er slut med Gosha Rubchinskiy, som vi kender det