To forårslooks fra Jack & Jones

Det perfekte forårslook: 7 skarpe køb

LOOKET. Yes, yes, yes! Vi kan definitivt konstatere at foråret er over os. Det betyder også, at de lysere toner langt om længe igen har deres berettigelse i garderoben. Forårets kommen har selvfølgelig inspireret mig til at samle et perfekt forårslook, som jeg afsindigt gerne trak i lige nu.

untitled

Suitjakke: H&M til 799 kroner // Suitbukser: H&M til 349 kroner // Tee: Maison Kitsuné til 558 kroner // Klud: Gucci til ca. 900 kroner //  Takse: Balenciaga til 3688 kroner // Sko: Converse til 633 kroner // Shades: Tom Ford til 2048 kroner

Vi starter med det lyse, ternede suit fra H&M’s stærke Studio-kollektion, som landede for en måneds tid siden, hvor netop dette suit stod som et af mine favoritter fra kollektionen. For afslappethedens skyld, har jeg smidt en klassisk hvid t-shirt med Kitsune-ræven på brystet under, mens jeg for at pifte det op på detaljegraden har fundet en silkeklud fra Gucci. Kluden er oprindeligt tiltænkt som en pocket square, der skal i brystlommen på blazeren, men i stedet foretrækker jeg at binde den rundt om halsen. Jeg har længe rocket netop silkekluden om halsen – og faktisk netop købt denne nye sag fra Gucci.

Tasken er til dine vigtigste items på farten og fra Balenciaga. Og vi slutter med et par klassiske råhvide Chuck Taylor 70’s, der sæson efter sæson bliver ved med at være blandt mine absolutte favoritter, når det kommer til sneakers.

Læs også: To forårslooks fra Jack & Jones 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To forårslooks fra Jack & Jones