6 tracks, der kører på repeat lige nu

MR PORTER er klar med endnu en stærk Mr. P-kollektion

MR PORTER. De har gjort det igen. Online-modedestinationen har netop sluppet tredje kollektion løs fra sit eget brand, Mr P. Og igen har MR PORTER formået at stable en kollektion sammen, der er baseret på højaktuelle klassikere. Det er flot og strømlinet, og hvis man er en sucker for at tilføje essentials til garderoben, så er den nye kollektion det helt rigtige sted at kigge hen.mr-p-april-collection-photography-by-mr-stefan-heinrichs-for-mrporter-com-1-13

Kollektionen tager udgangspunkt i forår/sommer, hvilket tydeligt kommer til udtryk i både farvevalget og materialerne. For eksempel er et af kollektionens sejeste items et suit med shorts i det bølgestribede seersucker materiale. Du kan også finde en overshirt i en stærk orange colorway, mens kollektionen også byder på denimjakker, cardigans og kortærmede skjorte med bowlingkrave samt en virkelig fin polo.

I alt har MR PORTER denne gang begået 34 pieces til kollektionen, og jeg kunne vitterligt købe hver og en. Det balancerer nemlig perfekt på grænsen mellem items, der er tidløse, men også items, der rammer tidsånden til perfektion.

Samtidig er jeg vild med, at de stadig dyrker de løsere pasformer, der gør, at selvom kollektionen har et formelt præg, så er det stadig afslappet på den sommeragtige måde.

Hele kollektionen er netop landet hos MR PORTER og kan shoppes lige her.

Læs også: MR PORTER er klar med kollektion 2 for MR. P. – igen strømlinet og flot

mr-p-april-collection-photography-by-mr-stefan-heinrichs-for-mrporter-com mr-p-april-collection-photography-by-mr-stefan-heinrichs-for-mrporter-com-6 mr-p-april-collection-photography-by-mr-stefan-heinrichs-for-mrporter-com-1 mr-p-april-collection-photography-by-mr-stefan-heinrichs-for-mrporter-com-1-15 mr-p-april-collection-photography-by-mr-stefan-heinrichs-for-mrporter-com-1-14 mr-p-april-collection-photography-by-mr-stefan-heinrichs-for-mrporter-com-1-12 mr-p-april-collection-photography-by-mr-stefan-heinrichs-for-mrporter-com-1-10 mr-p-april-collection-photography-by-mr-stefan-heinrichs-for-mrporter-com-1-11 mr-p-april-collection-photography-by-mr-stefan-heinrichs-for-mrporter-com-1-8 mr-p-april-collection-photography-by-mr-stefan-heinrichs-for-mrporter-com-6 mr-p-april-collection-photography-by-mr-stefan-heinrichs-for-mrporter-com-1-7

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 tracks, der kører på repeat lige nu