MR PORTER er klar med endnu en stærk Mr. P-kollektion

Vil du vinde mit outfit?

dsc_0206

skaermbillede-2018-04-10-kl-00-04-16

MIT LOOK. Tommy Hilfiger, Samsøe Samsøe og Calvin Klein er bare et udsnit af de stærke brands, du kan finde hos Kings & Queens, der netop har åbnet de virtuelle døre til en splinterny webshop. Og i anledning af Kings & Queens nye digitale satsning, er jeg teamet op med den danske butikskæde for at sætte fokus på et stærkt forårslook. Et look, som du i øvrigt har muligheden for at vinde! Men det vender vi tilbage til.

dsc_0278

Skjorte: Calvin Klein skjorte // Højhalset: Samsøe Samsøe // Blomstret skjorte: Samsøe Samsøe skjorte

Først og fremmest skal det nemlig handle om tøjet. Hvis du bare har fulgt en smule med på Preppy Beast den senere tid, så ved du, at Calvin Klein er blevet et af mine favoritbrands. Siden Raf Simons overtog styringen, har han manifesteret en helt ny retning hos ærkeamerikanske brand og givet det nærmest kultstatus igen efter en årrække, hvor Calvin Kleins relevans i moden var falmende.

Derfor var jeg også ekstra glad, da jeg skulle vælge et forårslook at style fra Kings & Queens nye webshop. Her faldt jeg hurtigt over denne lyse overshirt fra Calvin Klein, som har det karakteristiske røde logo på brystlommen. Normalt er jeg ikke til de store, prangende logoer, men dette kan noget specielt . I bedste CK-stil har jeg selvfølgelig stylet overshirten med en højhalset tee med lange ærmer under. Denne kommer fra Samsøe Samsøe, og den lille hvide kant i halsen er i min optik en virkelig cool detalje.

dsc_0312

Generelt er overshirten sammen med højhalsede tees blevet en af de tendenser, som jeg tyer aller mest til, når jeg styler mig selv. Derfor har endnu en Calvin Klein overshirt med stort rygbroderi fra Kings & Queens nye webshop også fundet vej til min liste over 7 gode køb, som du kan se nedenfor. Listen har i øvrigt en række andre items, der inkluderer en retroinspireret logotee fra Tommy Hilfiger og en flot signetring fra Northern Legacy med en blå sten.

untitled

1. Calvin Klein skjorte // 2. Samsøe Samsøe skjorte // 3. Northern Legacy ring // 4. Tommy Hilfiger Tee // 5. Calvin Klein jakke // 6. Samsøe Samsøe frakke // 7. Nike sneakers

Og lad os så komme tilbage til konkurrencen, som det hele faktisk handler om. For ikke nok med at Kings & Queens har ekviperet mig i et stærkt sæt fra Calvin Klein, Samsøe Samsøe etc., så giver de også dig mulighed for at vinde sættet (Skjorte, kortærmet skjorte, højhalset tee og bukser). Ikke dumt, vel?

Sådan vinder du mit outfit: 

1. Klik forbi min Instagram.

2. Følg @preppybeast 

3. Tag 1 ven i kommentarfeltet.

Eller

1. Skriv en kommentar i kommentarfeltet her på bloggen

Vinderen udtrækkes 18.4.2018.

Og ja, selvfølgelig kan du også hoppe forbi Kings & Queens og tjekke hele udvalget ud.

Læs også: Det perfekte forårslook: 7 skarpe køb

dsc_0179   dsc_0341

24 kommentarer

 • Alexander Gram

  Vinderen er udtrukket. Det blev Kasper Johansen. Han er kontaktet.
  Tak til alle, der deltog! 🙂
  A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin Pelant

  Lækkert outfit, ville da ikke gøre noget at vinde det ✌️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thomas Andersen

  Sindssygt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ny

  Ser godt ud på dig ven, men bedre på mig. Så jeg tager det gerne.
  PS. Du kan beholde skoene, når du sender mig Sættet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jonas Bæk

  Kunne godt bruge lidt nyt til gaderoben! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin Skov

  Skarpt 😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mads Jeppesen

  Fizz outfit 👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thomas Thomsen

  On point 👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin

  Skarpt som sædvanlig Prep

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Erik Loevgren

  Er vild med calvin Klein skjorten og resten af outfittet, mangler hjemme hos mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kasper

  Det kunne jeg da godt bruge som nyt i garderoben 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christian Thrane

  Fedt outfit, gad jeg godt vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oliver gram

  Mega fedt look. Fede detaljer på skjorten. Gid skoene var med, men outfittet ville også være mega fedt at vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tobias Fuglsang

  Virkelig cool fit! Det kunne være fedt at vinde;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rasmus Blak

  Virkelig et stærkt set du har valgt der! Elsker detaljen med den hvide hals på teen under den rå over-shirt 👌 og fedt udvalg på hjemmesiden i øvrigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simon H. Kristensen

  Det ville passe perfekt! Stærkt outfit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simon H. Kristensen

  Tror jeg vil passe mig perfekt! Stærkt outfit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Weber

  fedt outfit! det ville jeg gerne glæde min bror med;))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Weber

  Fedt outfit! det ville jeg gerne glæde min bror med ;)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mark Langkilde

  Cool

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • David Lose

  Som altid sprød styling 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gustav Emil Loft

  Sindssygt outfit mate! Det vil jeg gerne have fingrene i;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bastian Kejser

  Fede items!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tobias Dieu

  Lad mig vinde Preppy!! 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MR PORTER er klar med endnu en stærk Mr. P-kollektion