MR PORTER er klar med endnu en stærk Mr. P-kollektion

Yes! MR PORTER og Prada skal samarbejde

COLLAB. MR PORTER ved om nogen, hvordan man skal positionere sig, hvis man skal fastholde positionen som den nok sejeste online modedestination til mænd. For ikke nok med at sitet har en portefølje af brands, som får det til at krible i hænderne hos de fleste shoppelystne mænd, så har MR PORTER det seneste år også formået at lave en række ekstremt interessante samarbejder med tidens mest aktuelle modehuse.

unnamed

Både Gucci og Balenciaga har allerede slået pjalterne sammen med MR PORTER om minikollektioner, og her til morgen er det så meldt ud, at Prada, mit nuværende favoritmærke, bliver næste store samarbejdspartner for MR PORTER. Det kan kun blive vildt!

Der er endnu blot sluppet enkelte teaserbilleder løs og en video fra en bowlinghal, men det bliver utvivlsomt en stærk kollektion, som bliver sluppet løs. Indtil videre må vi dog væbne os med lidt tålmodighed endnu. Kollektionens lanceringsdato er indtil videre kun markeret som coming soon. 

Stay tuned.

Læs også: MR PORTER er klar med endnu en stærk MR P.-kollektion

1 kommentar

  • Wow, fantastic weblog layout! How long have you been running a blog for?
    you make blogging look easy. The overall glance of your website is fantastic, as smartly as the content!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MR PORTER er klar med endnu en stærk Mr. P-kollektion